Fa ja uns quants anys, al Parlament Britànic varen interpel·lar na Margaret Tatcher (que no era ni és pas sant de la meva devoció) demanant-li explicacions sobre una acció violenta amb el resultat de dos morts, que les S.A.S. havien fet a Gibraltar d’uns pressumptes militants de l‘Ira. La resposta de Margaret Tatcher fou concloent: el Govern de Sa Majestat Britànica no te serveis secrets i si en te no ho sap, puig són secrets. I aquí es va acabar la interpel·lació parlamentaria Aixó tan obvi hauria de saber-ho els parlamentaris que avui han fet el paripé d'escoltar les declaracions del cap dels espíes espanyols a la comisió de secrets oficials, comissió en la que per cert el Pp ha vetat el representant d'Esquerra republicana, en una decisió profundament antidemocràtica com ja va sent el seu estil habitual. 
La compareixença del director del CNI, el general Félix Sanz Roldán, davant la comissió de Despeses Reservades del Congrés dels Diputats no ha aclarit molt les dubtes que tenien els grups parlamentaris abans de la sessió, celebrada a porta tancada i sense taquígrafs tal com estableix el reglament de la Cambra baixa. Pel poc que s'ha filtrat (ja sortirà publicat passat dema a el Mundo) El Sr. Sanz ha negat que el CNI hagi contractat cap agencia de detectius, Método 3 inclosa, no en sap res tampoc de la princesa Corinna, i obivàment ha negat que a Barcelona el CNI hagi desplaçat més agents.
El que no entenc és perquè ha anat o l'han convidat a anar a aquest Sr. a la Comissió de Despesses reservades. Si és el cap, el màxim responsable dels espies, no dirà pas la veritat, cap veritat sobre res. Com la senyora Tatcher, els seveis secrets són secrets i el que seria estrany, estranyissim és que expliquessin la veritat de les seves actuacions secretes, i més a quatre parlamentaris bocamolls.