El més greu no es ja la situació d'estancament i recessió que patim, ni l'atur, ni els desnonaments. El més greu és qui i com gestiona la situació, amb perdó, amb el cul. O potser seria millor dir amb molta mala bava. 
Tot l'esperpent de les últimes hores a Xipre, nomès condueix a que la gent es plantegi on tenir els seus diners més segurs, en vista que Angela Merkel i el Fons monetari es dediquen a saquejar els diposits dels ciutadans xipriotes i dels qui tenen diners allí (molts russos per cert), encara que sembla que a última hora s'han fet enrere. 
Que importa, ja han aconseguit, almenys la Senyora Merkel, en primer lloc quedar-se amb el gas xipriota que sembla al 2018 ja es podrà exportar, i a banda, amb la sensació de pànic que han creat en els que tenen diners als bancs Xipriotes, estan propiciant una fugida de capitals en massa. I, a on aniràn a parar aquests diners en sortir de Xipre i el que no és Xipre?: a Anglaterra i Alemanya que són paisos segurs.
Ja vaig avisar fa temps, que Angela Merkel estava perseguint conquerir Europa, i cada vegada és més a punt de conseguir-ho, i sense tancs, avions, soldats ni res, com vanament ho va intentar Hitler. Directament a anat a la iugular de l'economia, amb la connivèncie dels tòtils dirigents de la resta d'Estats, i perquè no dir-ho, la passivitat dels ciutadans.