ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

MISSATGE DE SOCORS



Atenció! es busca un entrenador i també un equip de fúmbol sencer que s'han perdut. És molt urgent. Si algù els troba que es posi en contacte amb el Fúmbol Club Barcelona. No hi ha recompensa, però es donaran les gràcies.



Publica un comentari a l'entrada

10 Comentaris

  1. Sempre amb presses. El que ha passat és història i el que vindrà no ho sabem. Sigui com sigui, guanyar el 12 amb aquest entrenador o un altre, aquest equip o un altre, seria gairebé un miracle. I som homes de poca fe

    ResponElimina
  2. He visto el partido en el bar del pueblo, no creo que hallan jugado tan mal, la verdad.

    ResponElimina
  3. Todos los días no son Navidad...

    ResponElimina
  4. Ja saps que no segueixo gaire el fúmbol, i que la càrrega de misticisme i perfecció que la premsa ha volgut afegir al Barça em carrega molt. Per tant, me n'alegro que ara passi això que en diuen un "canvi de cicle". Ha perdut el Barça un altre cop? Espero que el Milan els elimini i que s'acabi aquesta insofrible propaganda de grandiositat que ja frega el feixisme més clàsic... Ep, i perdona'm, que no tinc res contra els aficionats!

    ResponElimina
  5. Per cert, no domino gaire la mecànica del reglament, però expulsar un jugador quan un partit ha acabat és una cosa ben estranya, una cosa semblant a condemnar a mort un que ja han mort.

    ResponElimina
  6. Miquel, árbitre a banda, estàn molt espessos, com si algu els hagues donat un relaxant, i no corren.La segona part va ser molt trista,

    ResponElimina
  7. Temujin, la segunda parte ha sido de pena. A Mou le ha salido la jugada perfecta, sale con los reservas con la excusa del partido del martes, si pierde no pasa nada, están a 16 del Barça, y si gana a parte deponerse a 13 deja tocado, muy tocado al rival.

    ResponElimina
  8. pero hi ha Sant Esteve Miquel, no dimecres de cendra.

    ResponElimina
  9. Lluís, ara veig que ets una mala persona que s'alegra de la desgràcia dels qui - pobrets - fan el que poden i ja veus tu, amb lo poc que cobren, i encara els critiques i desitges que s'enfonsin. Que farà TV3 si el Barça no guanya?, i el Mundo Portivo o l'esport?
    Lluís una mica de caritat cristiana per aquests nois que estàn passant un mal moment.

    AMEN

    ResponElimina
  10. miquel, el fútbol no té cap lògica, com tampoc la té quan a algu li posen 300 anys de presó, o tres cadenes perpètues.

    ResponElimina