'El que dic és que totes les lleis es poden modificar i s'ha de valorar si la norma segueix responent a una realitat social, com ho va ser l'any 78, o si hi ha una realitat diferent, plural, que aconsellaria una modificació'. Aquesta frase i alguna altra del mateix estil (Al poble se li ha de donar la possibilitat d'expressar el que vol ser) han estat motiu de gran escàndol entre la basca de Madrid, fins el punt que les autoritats s'han vist obligades a linxar a qui ha pronunciat aquestes  terribles paraules: el fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol.

Rodríguez Sol ha dit dues coses d'un enorme sentit comú, que les lleis es poden modificar, o la mateixa constitució, la que per cert no va votar AP (la mare putativa del Pp) i l'altre, esmentar el nom del poble i dotar-lo de la capacitat, de decidir el que vol. 

I clar, a Madrid s'han esverat, un Estat feixista, gens democràtic com l'Espanyol, plé de retrògrads indolents mentals ancorats en un temps anacrònic, no pot entendre unes expressions tan raonables i assenyades com les del Sr. Martin Rodriguez Sol. L'han cridat a l'ordre a Madrid, i l'han cessat malgrat representa que plega ell. Ara en posaràn un altre mes del seu pal com l'objecte escadusser dit o nomenat Llanos de Luna i la seva obssessió amb les banderes. Banderes de les que ella i els seus deuen trobar-hi a faltar l'aligot i la resta de la parafernalia del seu pare putatiu.

L'actuació contra Martín Rodriguez Sol ha estat fulminant, mentre que un General xusquero de nom o malnom Chicharro va parlar fa ja uns dies d'enviar l'exercit a Catalunya i és veu que els mateixos que han defenestrat Rodriguez Sol no se n'han assabentat, o els hi ha convingut no donar-se 'por enterados'.

No és Espanya un país per a demócrates, ni governat per demócrates. Cada vegada ens estan donant més raons per desempallegar-nos d'aquesta patoleia que, com deia Machado "desprecia cuanto ignora" i viu ancorada en el Segle XIX d'on no en sortirà mai més. 

Vist el personal i com actua, és aconsellable sortir cagant llets d'aquesta putrefacció d'Estat antidemocràtic.