T'imagino amagat, espantat, no pel que vareu fer tu i el teu germà, sinó perquè saps que t'està buscant la policia de tot un país, en una ciutat deserta, on ets l'ùnic que és en algun lloc d'algun carrer. 
Et busquen carrer per carrer, casa per casa, i saps que t'acabaran trobant i et mataran, que aquests no fan presoners.
No se quina raó raonable pots adduïr si és que alguna n'hi ha, o com justificaries el bàrbar atemptat que vareu perpetrar tu i el teu germà; no hi ha justificació per nosaltres però suposo que tu le deus tenir, tot i sóc incapaç d'entendre-ho.


Vens d'un lloc on l'horror i la violència, la mort absurda és el pa de cada dia. Vens del país de la guerra ignorada, silenciada. No és en cap manera una justificació però potser el teu origen pugui ajudar a entendre l'actuació teva i del teu germà. Potser no et varen explicar de menut que la violència per la violència, atemptar contra persones innocents no té cap justificació ni sentit. 

No ho sé que t'ha mogut ni crec es pugui saber mai. No en sé res o gairebè res de tu, nomès que et dius Dzhokhar A. Tsarnaev, que ets Txetxè, que tens 19 anys, i que ja estàs inexorablement mort. Déus! si ets un nen!