- Thomas Herndon -

Un jove economista de 28 anys, Thomas Herndon, ha trobat un error de càlcul, entre d'altres, en el document Excel d'un dels articles més citats a l'hora de defensar l'austeritat econòmica i les retallades. Es tracta de 'Growth in a Time of Debt', escrit el 2010 per Carmen Reinhart i Kenneth Rogoff, de la Universitat de Harvard. Tots dos van concloure que els països que tenen un deute públic superior al 90% del PIB ho tenen molt difícil per créixer. Per tant, va donar arguments a la idea que per poder créixer econòmicament primer cal reduir el dèficit, cal retallar... llegir més

No m'estranya, l'excel és molt traidor, prou ho sabeu els qui us hi heu barallat durant anys, i ha estat traidor fins i tot per Carmen Reinhart i Kenneth Rogoff, de la Universitat de Harvard, a qui Herndon els ha trobat més d'un error de càlcul. I ha estat precisament en el document mare per defensar les retallades i la austeritat. A banda d'Angela Merkel i quatre indolents mentals més, qualsevol que s'hi fixi s'adona que  - la medicina que diuen ells - que apliquen als malalts sud-europeus, es equivocada. I una crisi de la que en podiem haver sortit en 5 anys, per culpa d'ells i la seva medicina ara ens en costarà deu o més.

Té raó el Gran Wyoming, estem manats per imbècils que no en tenen ni puta idea,  només que ningu gosa dir-ho. Dit queda.