Diuen els mitjans, que el macro funeral de la Senyora Tatcher ha costat dotze milions d'euros, dels quals la meitat la pagaran els contribuents. Funeral, celebrat ahir amb tota la pompa i circumstància de qui s'havia fet acreedora d'un acte més modest i que no hauria d'haver costat ni cinc als ciutadans del seu país que prou la varen patir.
Caldria recordar que la senyora Tatcher durant el seu mandat va desmuntar les estructures de l'Estat, va desmantellar l'industria minera, va apujar un munt les matrícules universitàries i es va carregar als sindicats. Recordar també que va ser amiga d'Augusto Pinotxet mentre titllava a Mandela de terrorista. Deu ser com deia ahir el Gran Wyoming que potser estem manats per imbècils que no tenen ni puta idea de res i que ningú gosa dir-ho.
La Senyora Tatcher parlava com Rajoy ahir, d'aplicar la medicina a l'economia, i els seus malalts encara se'n recorden d'ella, vists els resultats de l'aplicació de les seves mesures, potser per aixó, als camps de fútbol anglesos no es va celebrar el 'minut de silenci' per la seva mort, deu ser que es temien una xiulada massiva per part dels aficionats, la gran majoria perjudicats per la seva gestió al cap del Govern.
A Espanya aquesta feina de desmuntar les estructures de l'Estat ja la va dur a terme primer el Sr. Aznar, la va continuar Zapatero i l'ha rematat Mariano Rajoy, mentre la mineria fa anys que agonitza i els sindicats s'han auto immolat tots sols. 
Caldria doncs començar a estalviar per quan falti qualsevol dels tres líders esmentats per organitzar-els-hi un comiat a l'alçada o el més semblant al de la Sra. Tatcher, seria de rebut fer-ho.