{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

LA RECERCA DE LA VERITAT


Els filòsofs s'esmercen en la recerca de la veritat, o almenys això diuen, però els succeeix com a Crisfòfol Colom, el qual, segons expliquen - no entro en si era català o no - se'n va anar amb les tres carabel·les a buscar o descobrir les Índies i va acabar sense voler-ho, descobrint Amèrica. Potser aquest sigui el destí al que estàn avocats els filòsofs, a descobrir una altra veritat diferent a la que cerquen, una Amèrica en comptes de les Indies, potser perquè les Indies, la veritat que busquen sigui una utopía inconsistent o inabastable.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Ummm...No me pongan al Cristobal...que en su búsqueda de la verdad ahora resulta que es del Barça...jajajaja; si es que no salimos de una y nos metemos en otra.
    menos mal del humor y de estas cosas, que es lo que nos hace pensar en lo que no es insoldable, porque sino no se que sería de nosotros.
    salut

    ResponElimina
  2. Para mi que lo que CRistobal buscaba era la pasta y se encontró America..

    ResponElimina
  3. calla Miquel, que els de l'Espanyol estan enfurismats. 94.000 euros de l'ala ha cobrat l'Ay..untamiento que diu Temujin.

    ResponElimina
  4. y sacaron mucha de allí de pasta, aún se acuerdan, Temujin,

    ResponElimina