{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

L'HOME QUE ADMIRABA A JOSÉ ANTONIO


Hi ha un passat en les persones públiques que no per sabut o intuït no deixa de sorprendre i bo és recordar-ho. Los Genoveses ho varen recuperar i ens ho expliquen. Si l'enllaç segueix actiu vol dir que deu ser cert.
El passat a vegades serveix per explicar i entendre el futur polític de més d'un, i el seu comportament al llarg de la seva carrera d'estadista - per dir-ho d'alguna manera -.
Per si ho dubtaveu, aquí en teniu un clar exemple. Per aixó serveixen les hemeroteques o blogoteques, per refrescar la memòria a més d'un i deixar-lo retratat, ben retratat.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Es un pájaro que me desagrada. NO pierdo el tiempo con este señor.

    ResponElimina
  2. No és perquè sigui d'on és, però és desagradable de cap a peus. No m'agrada gens una persona així, i no m'estranyen gens ni els seus amics ni les seves idees.

    ResponElimina
  3. i diría més Miquel, un pajarracu!

    ResponElimina
  4. bevent de les fonts on ha begut Josep, a mi tampoc em sorpren ni m'agrada

    ResponElimina
  5. Este es bobo, no ha leído a José Antonio y la Falange no se levantó. Se levanto el ejercito porque no se atajo a tiempo a una cuadrilla de generales estúpidos e ineptos.

    ResponElimina
  6. si es que no se entera Temu, la verdad es que ese hombre necesita un psiquiatra.

    ResponElimina