La noticia és curta i la publicaven aquest matí primer la Información i després la Vanguardia en els seus digitals.

"Madrid. (EFE).- El presentador, locutor y actor Constantino Romero ha fallecido en Barcelona a los 65 años, según ha anunciado la Cadena Ser.
Romero nació en 1947 en Albacete y el 12 de diciembre de 2012 anunció su jubilación tras 47 años de carrera profesional, que había comenzado en 1965 en Radio Barcelona. Reconocido actor de doblaje, posteriormente trabajó en Radio Nacional de España y Televisión Española"

És el problema de morir un dissabte cap al tard o un diumenge al matí, atès no ho especifica la minsa informació que ambdós digitales ens donen. Tampoc aclaren la causa de la mort de Constantino Romero. A mida que es vagin despertant sabrem el que i el com de la seva mort. En l'època de l'any en que estem, el més probable seria un infart, ara és el temps.

El que vull dir en publicar la noticia és que si algu popular s'ha de morir i vol tenir un bon ressó de la seva mort, ho hauria de fer entre setmana i a mitja tarda, que encara podria sortir a les noticies del vespre i a tots els diaris de l'endemà, i procurar no es mori ningú més conegut com ell aquell mateix dia i hora.

Diuen que morirse a l'Agost, és morir dues vegades, car molta gent no se n'assabenta fins al setembre, i morir un dissabte al vespre o un diumenge al matí ve a ser el mateix.

Que descansi en pau Clint Eastwood Romero. Sayonara, baby .