{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

QUI M'HA ROBAT EL MEU ESTIU?


Diuen que diuen els metereòlegs francesos que enguany no hi haurà estiu. El primer que caldria aclarir és si la culpa és del canvi o del climàtic, més que res per demanar responsabilitats a l'un o l'altre. La metereòloga Mónica Usart (que plou?) diu en un escrit a la Vanguardia quelcom més raonable, que si hi haurà estiu, i que si farà calor encara que menys que altres estius i amb bastanta pluja. Vol dir doncs que tindrem un estiu suau, com avisaven els del canvi i el climàtic que deien que les temperatures pujarien cada any, i segur que hi haurà hagut un altre estiu igual o pitjor que aquest si revisem dades metereològiques d'anys anteriors. Perquè no hi ha res que no hagi succeit abans i perquè els del temps com els arbitres assistents no solen encertar gaire, els uns en les seves previsions i els altres a l'hora d'aixecar el palet amb la bandereta. 
Suposo que periodísticament, crida més l'atenció un titular cridaner com que aquest estiu no hi haurà estiu. I és que es podria fer un tractat dels titulars cridaners de la premsa, sovint fora de context. Tot sigui per vendre. Per cert, roselles si n'hi ha hagut aquesta primavera i ja posats, Joaquin Sabina hauria de fer-ne una cançó sobre l'estiu que ens pretenen robar: a ell ja li vàren robar fa temps el més d'Abril.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Mira, m'empipa més que ens robin d'altres coses, la veritat...

    ResponElimina
  2. La culpa es de Rubalcaba ¡¡¡

    ResponElimina
  3. zel, pero si ens ho roben amb bon temps es més suportable. A mal temps bonca cara, diu la dita.

    ResponElimina
  4. i et diré més Miquel, ves que la culpa no sia de Sapateru

    ResponElimina
  5. Porco governo!!! Ja et diré si hi ha hagut estiu quan arribi l'octubre, he, he.

    ResponElimina
  6. sempre ens quedarà la Moreneta Júlia, guaita en Baltasar i la sequera.

    ResponElimina