{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

VIURE EN UN INSTANT


Malgrat m'agraden, no sóc excessivament amic dels aforismes, atès crec que simplifiquen massa qualsevol fet, situació o circumstància, encara que a vegades com en el que us deixo d'Oscar Wilde, dificilment en poques paraules es pot dir tot tan ben dit. 

"A vegades podem passar-nos anys sense viure en absolut, i de sobte tota la nostra vida es concentra en un instant. Oscar Wilde"

Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. Pues a mi los aforismos me encantan, es la defensa de los que no tenemos excesiva cultura...

    ResponElimina
  2. Crec que moltes coses importants de la vida passen en un instant. El nostre cervell vol veure continuïtat i evolució lineal, però tot passa de sobte i fent salts.

    ResponElimina
  3. a mi también Temu, pero de lo que me quejo es que a veces tienden a simplificar demasiado, vienen a ser el preludio del twitter.

    ResponElimina
  4. Lluís, deu ser allo que diuen que deia John Lennon: la vida és allo que ens passa mentre nosaltres fem altres plans.

    ResponElimina
  5. No sé si el concepte de viure i vida és el mateix per a tothom. Com diria Pere Palau: què té a veure la seua vida amb la meua?

    ResponElimina
  6. es diferent per cadascun Miquel, depén de amb que t'acomformis. Hi ha gent que no viu i no ho sap i n'hi ha que viuen ells sols per molts.

    ResponElimina