{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

PER A QUÈ COLLONS VOLEN L'INDEPENDÈNCIA


Amb la que està caient, amb els problemes reals a solucionar que afecten al moll de l'os de la ciutadania, tots els esforços dels desgovern de CIu, es centren només en la utopia de l'Itaca de la independència, i mentrestant la casa per escombrar. Retallen on no deuen i malbaraten ostentosament on els hi convé, aliens a la realitat i gravetat del problema. Que els importa! els hi és ben be igual, tot ho fan per Catalunya - diuen - doncs, collons! potser que no facin tant que ens estem ensorrant amb els fonaments, i el burro del gurú de l'Arturu ni se n'adona, o es fa l'orni. Mai un paó pot governar, no es profecia però ho sap tothom, i ens està portant camí del pedregar, al país i al que en queda de Convergencía i Duràn, la federació d'Assimov. Per a que collons volen la independència, si no saben gestionar el dia a dia del nostre país, i no si val a dir que la culpa és de Madrid, aquesta excusa ja no val, i la corrupció que sotja a CIu és real, no un invent dels de Madrid, l'Oriol i la ITV, sa dona, Pallerols (amb dos estranys suïcidis a l'esquena) Millet i Montull, el sumsun i el corda, són reals, i fan mal. No és un invent de l'imperialisme Espanyol, més aviat és la seva i nostra vergonya. 
A Itaca, senyor Mas, només n'hi va arribar un, i era entre eixelebrat i cornut. Aquest és el panorama que vostè ens ofereix. No gràcies! Si algú ha de gestionar la independència del meu País, que ho faci honestament i amb el cap, no amb el cul com vostè, i té nom i cognom: es diu Oriol Junqueras.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. No se nada de la labor de Oriol Junqueras, pero si se que la vida es cuestión de priorizar unas cosas sobre otras..

    ResponElimina
  2. Veig que ja comencem a entendre-ho igual. No m'he refiat mai de CiU ni entenc perquè parlen d'independència: tan sols serveix de cortina de fum per a no fotres res de res. Les poques coses que funcionen són herència del tripartit, així de senzill. Que se'n vagin a Itaca (o a l'Atlàntida) i ens deixin tranquils.
    Saps que l'Artur té el màxim nombre d'assessors que permet la llei (42) i amb el màxim sou que permet la llei? I després ens parla d'austeritat.

    ResponElimina
  3. Si Don Corleone levantara la cabeza, preguntaría sobre el suicidio de las personas...

    ResponElimina
  4. El problema és... per què volem quedar-nos a Espanya amb un panorama tant galdós com també hi ha?

    Sobre ERC i el seu guiatge a Ítaca... jo no seria tant optimista!

    ResponElimina
  5. És fàcil: Mas vol la independència perque la majoria de catalans semblen voler la independència. Arribem-hi, que és urgent, i després fotem neteja a casa.

    ResponElimina
  6. Galderich, Itaca és una entelequia, com els somnis de JUNQUERAS, Mas ni aixó, segueix el dictat dels ciutadans amb el pas camviat i a contracor. Compte, que no acabem tornant al peix al cove,

    ResponElimina
  7. com no netejem abans, no ens en sortirem Ferran.

    ResponElimina
  8. ben pensat, crec que si li posem mes traves amb el Sr. Mas, a lo millor no se'n surt. Lluís Companys perquè se'l varen carregar però si no...ves a saber!. Josep de Vilamala va capitular el 1714. Josep Irla poca cosa podia fer des de l'exili. Tarradellas en ple procés de la transició d'espanya, ja em diràs si podia badar gaire la boca. Pujol, Maragall no en van saber mes. Montilla en canvi despuntava una mirada penetrant que feia pensar, "calla que aquest si" però en Zapatero el va enredar. De'n Mas ja ho has comentat tot. I l'Oriol? aquest pot ser la nostra gran esperança, aquest fa patxoca. I si no anem pel 130 i així anar fent, que qui dies passa anys empeny.

    ResponElimina