{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

EL CLUB BILDERBERG, FUNDAT PELS NAZIS


Centenars de manifestants britànics es van reunir davant de l'hotel Grove, a Watford, al nord de Londres, on durant tres dies va celebrar el seu esdeveniment secret anual el grup Bilderberg.

"El Club Bilderberg va ser fundat pels nazis juntament amb la CIA i la intel·ligència britànica a finals de la Segona Guerra Mundial amb el pla de dominar el món", ha destacat Alex Jones, locutor de ràdio dels EUA davant els protestants, que mostraven pancartes i cridaven "Escòria!", "Cucs!" i "Pagueu els vostres impostos!", expressant així la seva indignació pel secretisme dels amos del món.

Jones, que també treballa com a escriptor i director de documentals i al que molts consideren un teòric de la conspiració, va criticar fortament la reunió secreta.

"A l'interior d'aquest hotel es troben els fills i les filles d'algunes de les persones més malvades que mai han viscut en aquest món", ha indicat, afegint que "per a ells la bellesa, l'honor i la innocència són conceptes lletjos que suggereixen debilitat. Volen refer el món segons la lletja concepció que tenen d'ell, i no ho podem permetre! "

L'esdeveniment de l'exclusiu i misteriós club Bilderberg va reunir 150 de les persones més poderoses del planeta, entre les que es troben polítics, membres de la reialesa, banquers, multimilionaris i empresaris. Corbis/Fflickr/RT

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Joder .....a los chabolistas no nos quieren en ningún lao ¡¡¡

    Toy fadao .

    ResponElimina
  2. En principi el grup es va crear el 1954 i es reuneix anualment des de mitjans dels 70. Li hauríem de preguntar de què va al senyor Pujol, que va ser convidat el 1991. El Cebrián d'El País és un dels assidus i l'Esperanza Aguirre també.

    El 2010 la reunió es va fer a Sitges.

    No sé... Hi ha tantes teories conspiratives i tants grups de poder: la Trilateral, el Club de Roma...

    ResponElimina
  3. MIQUEL, no t'enfadis, a lo millor a la propera reunió et conviden.

    ResponElimina
  4. moltes teories conspiratives Enrich, pero el Club Bilberberg ens un ens real, no un invent. Tambè va anar-hi Sapateru crec que a Sitges o la Reina, no sé a què, potser perquè tocava. El que no se si hi ha anat mai es José Maria Aznar.

    ResponElimina
  5. No se a que se dedica ese club, se a lo que se dedican los de aquí, a nada.

    ResponElimina
  6. se supone que es secreta la reunión y el contenido de lo que hablan. Supongo que hablan de sus cositas y deciden que hacer con el mundo.

    ResponElimina
  7. Bilderbergs i altres patranyes per tenir-nos collats al 99% que ens ho mirem des de fora. Per mi que som estúpids, que no els tallem el cap a tots (metàààfora!).

    ResponElimina
  8. potser que ens hi comencem a posar, Ferran.

    ResponElimina