Comentava un company blocaire avui que: "I d’acord que els gais tenim fama (no sempre justa) de gaudir de major poder adquisitiu, però potser no calia incloure a la vegada “diner rosa”, “euro rosa” i “pesseta rosa”. Encara bo que no diuen res sobre el cèlebre “lobby rosa”. Ho feia a ran d'un diccionari català  sobre el Vocabulari terminològic LGBT (lèsbic, gai, bisexual i transgènere), que ha sortit, i del que us deixo l'enllaç.

És certa la fama de que els homosexuals tenen poder adquisitiu, i tambè que almenys hi ha un sector que sempre que els veus semblen acabats de sortir de la dutxa, de nets, polits i endreçats que van. 
Sobre els homosexuals - no ens enganyem - hi ha una serie de prejudicis que encara s'han de superar i costarà, recordo haver escrit un parell de coses sobre ells a 'el Marmessor de la Ignorància'.

1.- Entiendes?, no! però ho comprenc i respecto, que ja és molt.

2.- Un dia vaig renyar a la meva filla petita en senyalar-me a un amic seu com a homosexual. No crec - li vaig retreure - que em vagis assenyalant un per un els teus amics que són heterosexuals.

Benvingut sia aquest vocabulari terminològic, per catalanitzar expressions anglòfiles com gay i altres. 

Ah! malgrat tot el que he manifestat, no he posat l'enllaç de qui ha manifestat la seva orientació sexual en el seu escrit, en primer lloc no la sabia, i possiblement hagi estat per un excès de cura o exagerat respecte.