"Un home de 65 anys ha mort aquest dijous en patir una parada cardiorespiratòria després de rescatar, amb la participació d'altres persones, a dos nens a la platja de Cunit (Barcelona). Segons un comunicat de Protecció Civil, diverses persones s'han llançat a l'aigua per intentar treure els dos menors d
'edat de la zona en què es banyaven, on s'havia creat un remolí amb les onades. No obstant això, un home, veí de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), ha mort en tornar a la sorra per una parada cardiorespiratòria malgrat els intents dels cossos d'emergència de reanimar-lo. Cinc unitats dels Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), diverses dotacions de la policia local i un metge del Centre d'Atenció Primàries s'han desplaçat fins a la zona, a la atura del Passeig Marítim 5 del municipi . Els efectius del SEM han intentat reanimar l'home durant més de mitja hora, fins que han declarat la seva mort passades les 20.40 hores.- la Vanguardia"

Noticia breu, que surt en alguns digitals i que demà ja haurà desaparegut, i, en canvi és important, és allò que s'en diu altruîsme, generositat, fer el que cal sense pensar en les consequencies que pot patir un mateix. No sabem o no diuen com es deia aquest home de 65 anys; potser no és important per a molts, però per a mi si que ho és; No se, sense adreçar-me a ell, com manifestar-li el meu reconeixement i admiració i donar-li les gràcies. Sovint vivim sense cap sentit, sense fer res que doni sentit a tota una vida, el gest d'aquest home li ha donat un sentit a la seva, encara que tràgic. Deu ser que déu no està amb els generosos de cor.