ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

ALLÀ ENLLÀ


La serralada de l'Atles apareix nevada sota la finestreta de l'avió, sobrevolem Casablanca primer, Marràqueix despres i finalment Essaouira, on vaig tenir l'extrany somni del taxi. Ens endinsem dins l'Oceà Atlantic fins arribar a Arrecife. A Matagorda a l'hotel, una gorda al hall de l'Hotel mata cançons acompanyada al organillo per un ressuscitat clon de se suposa Fonollosa, quan finalment destrossa Campanera sortim a fora, es negra nit i el cel esta farcit d'estrelles, una ferralla de Ryanair aterra amb les llums intermitents fent pampallugues, dins al ventre duu 200 maletes totes iguals comprades als xinesos, i damunt 200 turistes que encara no són xinesos. El director de l'hotel la Geria és l'inspector Clouseau. L'andromina de Ryanair desapareix a vomitar la seva carrega i tot torna a quedar en silenci. Allà enllà, algú canta un bolero.

Publica un comentari a l'entrada

11 Comentaris

  1. Nunca estuve en las Islas, es mi asignatura pendiente..

    ResponElimina
  2. Jamás volaría en Ryanair, a no ser que quisiera suicidarme ¡

    ResponElimina
  3. Si yo supiera dibujar, que buena ilustración yo haría con tu texto.

    Por lo que leo me doy cuenta que ya llegaste a tu isla.

    ResponElimina
  4. Fins i tot, amb cada un dels problemes, m'hagués agradat ser-hi.

    Miquel, pues yo una vez lei un letrero que decia:" Con nuestra compañia usted podrá volar por este mundo, y parte del otro"
    Por este precio!!!
    Soy catalán!!

    ResponElimina
  5. Josep, yo ni muerta viajaría en esa compañia, con el miedo que me da viajar en avión. Estan invitando a viajar al otro mundo ??jajajajajaja

    ResponElimina
  6. Orquidia, es verdad que lei esto, pero para ser más preciso el anuncio de esta compañia era: "Con nuestra compañia usted podrá volar por todo el mundo" y alguien supongo que muy enfadado) escribió:" Y parte del otro"

    ResponElimina
  7. vale la pena Temujin, Lanzarote tiene mucho y único que ver.

    ResponElimina
  8. Miquel, jo tampoc, m'ho tinc prohibit, és un cas de dignitat.

    ResponElimina
  9. Llegué, mejor dicho llegamos Isabel, esta vez todo correcto,sólo que internet en el hotel es de una lentitud exasperante y escribo lo justo.

    ResponElimina
  10. Val la pena Josep, per cert molt bo l'acudit de Ryanair.

    ResponElimina
  11. Vale Francesc! Descansa, disfruta, saca fotos.

    ResponElimina