Després de més de vuit anys com imputat en el cas ADIGSA, el diputat de CIu i cap de llista de la federació a Badalona, Ferran Falcó, ha estat desimputat per la instrucció judicial del Tribunal Superior de Catalunya. Així ho ha expressat al seu compte de Twitter: "Desimputat pel TSJC. 8'7 anys convençut que no podia ser de cap altra manera. Gràcies a tothom qui ha cregut en mi".

CdC i el mateix Falcó han emès un comunicat en el que asseguren que el TSJC "rebutja la tesi a què arribava el magistrat instructor en el sentit que hi hauria indicis contra Ferran Falcó considerant que, en ser president d’Adigsa, havia forçosament de participar o conèixer l’afer investigat". De fet, CdC assegura que el Tribunal "ni tan sols troba indicis en tota la causa de la suposada intervenció, ni tan sols coneixement, per part de qui era president d’Adigsa en el període dels fets investigats, de cap mena de sistema de contractació irregular, donat el perfil institucional del càrrec". Ha quedat demostrat que el Sr. Falcó ni va participar ni coneixia la trama ni tenia perquè saber-ho de la manera que es va fer. Però han hagut de passar gairebé 9 anys perquè se'l considerés innocent, no 'no guilty', no, INNOCENT!, i no s'ha donat la noticia de la seva desimputació en el mateix tamany de foto i rellevància que quan la seva imputació gairebé 9 anys enrere, lo qual, lamentablement ja és normal.

La Justicia, no és que sigui lenta, és que com els crancs va marxa enrere. Per cert què, aquest afer d'ADIGSA va sorgir gràcies al 'vostes tenen un problema' i aquest problema es diu 3% de Pasqual Maragall, aquell polític que era federalista quan ningú al seu partit ho era i ara han vist la llum i tots o gairebé s'han transformat en federalistes de pro i no de contra.