LA MAJORIA SILENCIOSA


Tot  el que fis ara s'ha dit o escrit sobre la Majoria silenciosa, ho han dit o escrit aquells que obviàment no en formen part, és limiten a apropiar-se el concepte pel seu propi benefici. Aquesta majoria silenciosa, no es constitueix d'un dia per l'altre, el seu espectre està compost per classes socials diferents, lluny de les minories elitistes que solen veure els toros des de la barrera i en cap cas assoleixen el seu compromís. 
La Majoria silenciosa, és la majoria que guanya sovint les eleccions amb el seu no vot, o vot en blanc, i nomès des del seu Estat d'emprenyament sobrepasat el desencís anterior, pot votar i no precisament en la línia del poder establert, però això, aquest poder cec i sord que els manipula i intenta fer-se'ls com a seus, ho ignora, o millor dit no n'ès conscient, i aquesta pot ser segurament la seva perdició. 
El poder, a més a més de immòbil, cec i sord, sovint és idiota, i viu en una realitat imaginada o desitjada, molt allunyada d'aquesta Majoria silenciosa que pretén - estúpidament - fer com a seva. Y ignoren tambè que quan la Majoria silenciosa deixa de ser-ho, crida, i crida molt, fins fer caure els murs de la fortalesa del poder. 

Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. "Majoria silenciosa" és l'argument que durant un temps va fer servir l'Artur per obviar les manifestacions contra les seves retallades (les manifestacions on es buidaven ulls, per cert). Amb aquest argument, el pobre Arturito volia demostrar que una majoria (silenciosa) estava a favor de les retallades.
    La Soraya, que ho sembla però no és gens tonta, li ha tornat la pilota: si la teoria de la majoria silenciosa és certa, una majoria silenciosa de catalans no va anar a la cadena humana.
    I ara què fem?
    És gairebé impossible que aquesta majoria parli i faci soroll, perquè la majoria senzillament passa, ja té prou problemes. Fins que algú la reculli i li ensenyi a fer soroll. Llavors riurem.

    ResponElimina
  2. amb el seu no vot,.."

    Pero no somos respetados. Quien no va a votar lo puede hacer por diversos motivos. El mio es obvio para mi, por supuesto. No encuentro candidato. Ya está.
    Ahora bien, en nuestro parlamento hay 135 escaños. Un 50% NO fue a votar (nulos, blancos y abstenciones).
    Sin embargo no nos encontramos con 75 escaños vacíos, que es lo que corresponde a LA NADA. Nos encontramos con un repartimento de sillones al 100%, los ocupados por el 50% de elegidos y los otros 50% que sin saber de donde salen , ni por que mérito están allí, ocupan un sillón. Así, los partidos se reparten los escaños, cobran por ellos y ponen a uno que sigue las reglas del bocazas de turno, que es el que ordena lo que de ha de votar, y puestos al orden y dado lo cual, tampoco harían falta 135 pavos, con 1 por partido nos ahorrábamos un pastón de la fiesta del buitre.
    Salut

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. ¿Quien se cree con el derecho a Poner voz a Quién quiere estar callado?...

    ResponElimina
  5. Lluís, ve a ser el mateix, Mas o Soraya, ambdòs manipulen i usen aquesta majoria SILENCIOSA segons els hi convé.

    ResponElimina
  6. Miquel, hi ha qui reclama que els escons del Parlament dels qui voten en blanc, restin buits, com a escarni

    ResponElimina
  7. Temujin, cualquier político en su desuso de razón.

    ResponElimina