L'expulsió de Silvio Berlusconi del Senat seria un cop "al cor de la democràcia ", ha assenyalat el mateix exprimer ministre després de la recomanació d'una comissió del Senat que se li retiri el seu escó a la Cambra després de la seva condemna per evasió fiscal . "Aquesta indigna decisió no va ser resultat de l'aplicació correcta d'una llei , sinó de la voluntat d'eliminar per via judicial a un oponent polític que no es pot vèncer a les urnes amb mitjans democràtics , ha assenyalat el polític de 77 anys en un comunicat . la Comissió d'Immunitat del Senat va recomanar a la tarda de divendres la seva expulsió de la Cambra basant-se en una llei segons la qual els diputats condemnats en ferm han d'abandonar el seu mandat . Berlusconi va ser condemnat en ferm a quatre anys de presó per frau fiscal.

Personatges sinistres com aquest fan que un perdi la fé en els homes i en la democràcia. I el problema és que hi ha massa Berlusconi a la política. Mentider compulsiu, cínic, proxeneta, evasor fiscal, malfactor.... Berlusconi és això i més, és una xacra, una tara masclista i endogàmica i el pitjor és que encara hi ha gent que el vota i per tant creu en ell. No és l'ùnic, li ho deia ahir a la meva dona: el dia en que Carlos Fabra entri a la pressó començaré a creure en la justicia i la democràcia. Dic  Fabra, com podria dir Trillo pel cas Yak, o altres especímens sinistres que deambulen impunement malgrat les seves malifetes.

Suposo que sóc un utòpic innocent, però crec o voldria creure que quan algú ostenta un poder polític en representació del poble que l'ha escollit, es deu a ell i ho ha de donar tot per a ell.  Malauradament és aixó, utopia, pura utopia i aquí el personal a la que toca poder té com a fita més important  manyuclar el que es pugui. És el maleït factor humà que tot ho emmerda. Abomino d'ùna espècie que cada vegada sento menys com a meva i amb la que no m'hi puc identificar. En diuen classe política, però no té classe ni fa política. Nomès són brossa, pura brossa. O sia, exactament igual que nosaltres però amb poder.