La Grossa Cap d'Any ha venut en els 10 primers dies de distribució més de 6,2 milions d'euros. Aquesta extraordinària acollida del sorteig del 31 de desembre que impulsa la Generalitat fa que es plantegin doblar el nombre de butlletes a la venda en les pròximes setmanes, tal com han explicat aquest dijous els responsables del Govern. Els consellers d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; de Benestar i Família, Neus Munté, així com la directora general de Tributs i Joc, Elsa Artadi, han estat els encarregats de presentar la loteria, que té previst repartir 10,4 milions d'euros (el 70% del que es recaptarà).

El Govern dels millors, Mas-Collel en cap continua sorprenent-nos amb mesures econòmiques de la Senyoreta Pepis, com malvendre edificis de la Generalitat o la bestiesa de la loteria de la rifa del 31 de desembre, el dia de l'home dels nassos. Quins nassos!

L'imatge del Conseller d'econo.. qué? Mas-Colell fent l'idiota amb el capgròs ho diu tot, ja en son dos de capgrossos, el de cartró i ell. Per aquest viatge no calien tantes alforges, això de la rifa se li hauria acudit a la portera del Núñez. Ja vaig dir el que en pensava de la rifa aquest passat més d'agost. I sembla mentida que amb els problemes que va tenir l'expresident Pujol amb el joc, encara insisteixin en el trassumpte d'aquest assumpte.