"Ja no serveixen ni la por ni el silenci". Cal apuntar a la "màfia" per culpa de la qual Espanya viu en una 'deutecràcia' i no en una democràcia. Aquest és l'objectiu de la manifestació convocada per aquest dissabte pel moviment 15-M. La manifestació 'Fora màfia, hola democràcia' està convocada per al 5 d'octubre a les ciutats de Madrid, València, Granada, Múrcia i Jerez.

A la mobilització i han cridat plataformes com Democràcia Real Ja, Acampada Sol, Iaioflautes i Joventut Sense Futur, que busquen "visibilitzar els responsables" de la crisi al país.

Que ningú s'equivoqui. No seran actes violents ni de vandalisme Aquests responsables són "el règim il·legítim impost per l'aliança de les grans entitats financeres, l'anomenada 'troica' (FMI, BCE i UE) i els Governs nacionals i regionals que desenvolupen xarxes opaques de clientelisme i corrupció, la ineludible conseqüència és un règim de màfies, un sistema fallit i intrínsecament corrupte ", segons els convocants.

Sorpren que a Barcelona no hi hagi cap manifestaciò com les anunciades a Madrid, València o Granada, entre altres ciutats.