Han aixecat polseguera les declaracions de Duran i LLeida en manifestar que no es veu com a futur professor: De que viuré i de que menjaré? s'ha preguntat. Guanyen molt poc - ha reblat.

Hi ha gent que li tenia ganes i l'està matxucant, per a no dir crucificant. I hi ha qui el defensa com Gregorio Luri, que potser no s'ha acabat d'expressar del tot bé, o possiblement interpreta que Duran i Lleida estava denunciant que no es pot ser docent i viure al Palace a tuti plen, però això últim em temo que Gregorio Luri no ho ha entés, i Duran i Lleida, si!, això li dol, sap que està acabat i nomès busca sobreviure com ha fet tota la seva vida, sense treballar. Oi Ministre?

Cuanta más gente conozco, mejor me caen los políticos. Aquesta frase no es la primera vegada que Luri l'escriu, i no deixa de ser una joc de paraules o ganes de provocar una mica. Els polìtics són exactament igual que els ciutadans, però amb poder, lo qual els fa molt més perillosos que aquests que, victimes del seu no poder són totalment inofensius... de moment!