Bé, ahir és va manifestar a Barcelona la majoria silenciosa que reclamaven Camacho i Sáenz de Santamaria quan la via catalana. Doncs ja ho veieu, ni és majoria i menys encara silenciosa, sent generosos diriem que ahir es varen aplegar umes 60.000 persones (*) a la Plaça Catalunya, 500.000 segons Alerta Digital. Aquesta és la majoria silenciosa de la Senyora Camacho, que més aviat serà de C's que li estan menjant el terreny sense que ella se n'adoni, o això sembla, com no s'adona que Esperanza Garcia espera a subsituir-la ben aviat. 

Dit això, una cosa és muntar un festival folklòric nacionalista, unionista, falangista i feixista, com ha fet la plataforma Som Catalunya, Somos España, i una altra que és molt diferent, d'afrontar dirimir les forces al lloc on toca - les urnes -. 

Ara que estan tan contents i convençuts de la seva força, perquè no s'atreveixen a acceptar que el futur de Catalunya s'ha de decidir a les urnes per mitjà d'una consulta?, poden dir el que els sembli, però no volen votar per una raó molt simple, creuen que perdran, això si que ho creuen, aspecte que hom no el té tan clar, però que ningú es preocupi ni pateixi; no hi haurà consulta, i per tant haurem d'esperar a les plebiscitàries.

(*) 60 mil és el doble del que diu la policia municipal i la meitat del que diuen els organitzadors.