Un grup reduït de joves neonazis amb actitud agressiva s'ha manifestat aquesta tarda pel centre de Barcelona. Són vint-i-vuit individus que s'han trobat a la plaça d'Urquinaona, on havien convocat una manifestació per marxar cap a la plaça d'Espanya. Entre les consignes que han cridat, s'ha sentit, per exemple, 'Barcelona serà la cuna del feixisme' o 'Artur Mas, càmera de gas'.  

Des d'alguns balcons, veïns amb estelades els han respost amb crits d'independència, i ells s'hi han tornat amb senyals ofensius, salutacions nazis i amenaces. Els han seguit de prop una desena de furgons dels mossos d'esquadra i una ambulància. Un cop a plaça d'Espanya, han cantat l'himne franquista 'Cara al sol' i han marxat.  

En un país no tant ineficient com Espanya, aquest grupuscle hauria estat detingut, jutjat i condemnat a presó, al cap i a la fi, per molt menys hi ha gent del món abertzale a la garjola per una llarga temporada, o fins i tot per no res hi ha Arnaldo Otegi. Merda de país, que ni és país, ni és democràtic i ni tan sols és nació. No els diuen res a aquests feixistes de tercera, com són dels seus, ja els hi estàn bé.