El que més sorprèn, és que es sorprenguin els qui no s'haurien de sorprendre amb això de l'espionatge que ha destapat Sonwden; fa temps que ja sé que m'espien. Malaltissament ho graven tot, pensen que ho controlen tot, i en la seva inconsistència els altres els hi foten doblada cada vegada que volen. Si fins i tot els mosos espien a la que parles d'ells o sense fer-ho.

Pretenen controlar-ho tot, saber-ho tot, i no saben ni controlen res. Són l'estrat més baix de la intel·ligència, la idiotesa en estat pur. Se suposa que ens espien, i saben, de fet, només el que volem que sàpiguen. En el fons, són uns paràsits inoperants i si no fos perquè ara els hi ha donat pels drones - inútils - en diuen, o es fan dir: serveis d'intel·ligència, el qual - per cert - no deixa de ser un oxímoron, car la intel·ligència sol brillar per la seva absència, encara que si és cert que aconsegueixen fer mal, i assassinar impunement a gent innocent amb la cosa aquella dels danys col·laterals.

Aquesta xusma contemplada per Orwell o Huxley,- innocents ambdós -, els donaven un rang, un estatus superior, i no són més que buròcrates mindundis aprenents del no res. Cada vegada que escrivim bomba, terrorisme, Al Qaeda, som investigats per si tinguessim alguna relació amb el terrorisme. Més que escriure bomba perquè et detectin, seria més lògic escriure: caca, culo, pedo, pis,  o pata, peta, pita, pota, pilota, s'adequa més al seu nivell paranoic infantiloide, i encara els intrigaria més.

Llàstima que aquesta esquizofrenia paranoide mati, i mati sovint a molts innocents. Tot plegat per tafanejar sovint el no res. A partir de l'11 de Setembre de 2001 es varen acabar les poques llibertats que teniem.