PRODUCTES FRESCS


El Sr. Roig, el propietari de Mercadona, s'ha adonat del que podia semblar una obvietat, està perdent un potencial de vendes als seus centres perquè no ven producte fresc. M'expliquen que està formant a 21.000 persones a tot Espanya per vendre carn, peix, fruita, verdures i pa, fresc, no envasat com fins ara, amb aquells talls de llom embolcallats dins una safata amb fil transparent que fan tan mala ganya, mentre un suc vermellós, vaga amunt i avall dins l'envàs. Deu haver recordat el Sr.Roig, que abans la fruita com no passava per la càmera, feia olor, i que el peix fresc, és molt més bo i té més presencia, i que la verdura acaba de collir no té res a veure amb la de plàstic que et venen envasada. També deu recordar el Sr. Roig que el pa fet com s'ha fet sempre i acabat de coure, fa una olor i té un sabor molt millor que el que s'ha fabricat, congelat, descongelat i cuit amb aire calent. Suposo que el Sr.Roig ha recordat tot això, perquè s'ha adonat que perdia quota de mercat, ell que ho vol vendre tot en els seus centres.
No serà fàcil aconseguir el que vol el Sr. Roig, però potser caldria recordar-li que això que ell vol fer, ja estava inventat des de fa molts anys, era la botiga del barri que venia una mica de tot, o la peixateria local, i el mateix amb la fruiteria o el forner (encara en queden alguns), i segurament se li hauria de retreure que tot aquest petit comerç que durant molts anys ha estat pròxim als ciutadans oferint productes de qualitat, ell i les altres grans Cadenes de supermercats, les han esborrat del mapa. I tot doncs, per tornar allí on érem, però sempre amb el dubte de què els que ens ofereixi el Sr.Roig no sigui nomes aparença (màrqueting) i ens vengui els mateixos gossos amb diferents collars, tot molt ben presentat, això sí.
Comparteix:  

Comentaris

 1. No seré yo el que entre a comprar sus productos frescos a la segunda mayor fortuna de España.
  Se meta el fuet fresco, eso si, por donde le quepa.

  ResponElimina
 2. "MERCADONA LA COMIDA DEL JUBILADO"DITXO QUE TRANSITA PER VALENCIA,TOTE UNA TRISTA DECLARACIO DE PRINCIPIS......JO FRANCAMENT,SOC CLIENTA DEL MERCAT MUNICIPAL....PERO MAI SE SAP,LA PENSIO MANA.

  ResponElimina
 3. Miquel: és un home de negocis i fa bé la seva feina, pensa que es poden comprar marques blanques molt bé de preu, i quan als espetecs o les pizzes són exactament les mateixes que les de Casa Tarradellas.

  ResponElimina
 4. Doncs això Oliva, la pensió minsa, o ni això, atur o sous a precari.

  ResponElimina
 5. Naranjas de Argentina, verduras de Marruecos, Kiwis de Nueva Zelanda, carne de Uruguay, todo muy fresco...del día...vamos

  ResponElimina
 6. Y cerezas de Chile, así vamos y así mal comemos Temujin, antes se comía la fruta del tiempo a su tiempo y de proximidad, lo cual además, rebaja mucho su coste por ahorro de frío y transporte.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada