L'empresa està provant d'enviar les comandes a través d'avions no tripulats. A la seva web hi han penjat un vídeo promocional. Fas la comanda i en 30 minuts la pots tenir a casa… volant! És el que es planteja l'empresa Amazon, que ha difós un vídeo promocional on mostra que ja estan provant el repartiment de paquets amb 'drones', avions no tripulats. Això sí, el servei, que seria per als Estats Units, podria trigar fins a cinc anys a entrar en servei. El principal obstacle és que l'Administració Federal d'Aviació dels Estats Units aprovi l'ús d'aquests avions no tripulats per a finalitats civils.
"Sé que sembla de ciència-ficció, però no ho és", ha explicat el director executiu d'Amazon, Jeff Bezos, al programa '60 Minuts' de la televisió CBS. "Podem repartir en només mitja hora […]. Podem enviar objectes, creiem, de fins a 2,3 quilos, cosa que significa el 86% dels ítems que tendim a repartir".


Aquesta noticia, sembla més una campanya publicitària que no pas una nova manera de repartir els seus llibres. De fet, la idea no és nova, els de Radio Cincinatti vàren inventar un sistema similar per repartir gall dindis (*), encara que com en el cas dels drones d'Amazon, no va acabar de funcionar del tot.

(*) En un episodi hilarant de la serie decideixen regalar gall dindis als seus oídors, no recordo si per nadal o pel dia d'acció de gràcies, la questió és que els llencen des d'un helicòpter en una plaça, i clar, els gall dindis.... no volen.
He trobat un tall del vídeo d'aquest episodi però és en anglès, es por traduïr però el resultat és molt deficient.



Els de 'El Mundo Today' tambè han estan 'al loro' hi hi han dit la seva