El futbol català està commocionat per la tragèdia que s'ha produït aquest migdia a les Llosses (el Ripollès) quan quatre membres d'una mateixa família han mort en un accident de trànsit. Entre les víctimes hi havia dos germans, joves jugadors de la UE Aiguafreda que havia de disputar un partit a Campdevànol contra l'EF Ripollès. El club del Vallès Oriental ha suspès tots els partits en senyal de dol. Altres equips com el mateix Girona CF, de Segona Divisió, ha anunciat un minut de silenci en el matx que l'enfronta avui amb el Recreativo mentre que molts altres clubs, especialment del Ripollès, Osona i el Vallès, s'han sumat a les mostre de condol.
Han tingut sort dins de la desgràcia els dos germans que jugaven a la UE Aiguafreda, car de no haver jugat a fútbol, haurien estat un breu sense noms a alguns digitals i obviàment ningú - llevat dels seus - s'hauria commocionat per la seva mort. Deu ser que 'el fútbol és asin' o que els danys col·laterals es valoren segons una serie de circumstàncies que se'm fan difícils d'entendre.
I no veieu en aquest comentari el que algú hi podria veure una falta de respecte als morts, no es tracte d'aixó, simplement, em limito a constatar una realitat palesa de que com es tracten o donen algunes noticies, i si per els mitjans tots els morts no són iguals, per a mi si, juguin a futbol o no. 

Descansin en pau, lluny d'hipocresies, altisonàncies verbals, clixés i absurds minuts de silenci que mai duren un minut.