El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, es despacha a gust en una entrevista que publica El Mundo aquest diumenge. Entre altres coses, diu que el PP tornarà a guanyar les eleccions perquè "els mercats no són gilipolles" tot i que els dos anys de Govern del PP han estat "durs de collons". Montoro assegura que "mai ha donat una ordre política a l'Agència Tributària i adverteix que prendrà com una ofensa personal" que s'insinuï que el Govern pretén donar aquest ús a l'organisme. Aquestes paraules arriben després que ell mateix assegurés divendres que l'Agència Tributària era plena de socialistes, al que el PSOE va contestar acusant el ministre de purga política "a la recerca de puresa de sang".

El ministre insisteix que "l'embolic de les últimes dimissions en l'AEAT li ha servit per" conèixer el que desconeixia: que estava plena de gent del PSOE en llocs de responsabilitat". Montoro confia en els seus professionals "a ulls clucs" i "desafia" que algú demostri que ell ha dictat "ordre política alguna" a l'Agència. D'altra banda, recalca que Espanya està sortint de la crisi econòmica "encara que no ho reconeguin alguns insensats" i afirma que "és dolorós" que "alguns dels teus" no s'assabentin, en una sembla que clara al·lusió a Aznar.

Montoro té clar a més que el PP tornarà a guanyar les eleccions el 2015 "perquè els mercats no són gilipolles" i "si tornen els altres perdrem tot el guanyat". També lamenta que no té interlocució al PSOE, "potser Rubalcaba", i que en el principal partit de l'oposició "s'oposen a tot, fins i tot a la Llei de Factura Electrònica". El ministre es mostra descontent amb els que "només utilitzen arguments ad hominem com si jo fos l'encarnació del mal" i insisteix que havia de "salvar Espanya, malalta de tant endeutament" .

El ministre reconeix que han estat "dos anys durs de collons" i lloa el president del Govern, Mariano Rajoy. "Va ser Mariano, personalment, sí, sí, ell solet, amb el seu particular estil, la seva manera de ser, al qual deu que Espanya no estigui intervinguda ... jejejejeje ... Perquè no ho estem!"

Davant tanta bestiesa dita per un idiota, nomès dues apreciacions, mal que ens pesi, qui va evitar la intervenció d'Espanya va ser Zapatero i quan a l'endeutament, tan de bó tinguessin el que va deixar el Govern de ZP, un endeutament molt inferior a l'actual del govern de l'inane Rajoy. Ah! per cert, si que estem intervinguts....

Que Montoro sigui ministre d'un Govern demostra que qualsevol idiota ignorant i en el seu cas xulesc 'barriobajero' pot ser-ho, de la mateixa que qualsevol idiota i en aquest cas molt ignorant pot ser alcaldessa de Madrid. Ja ho deia Groucho, diria que referint-se a ambdos: Ellos pueden parecer unos idiotas y actuar como unos idiotas, pero no se deje usted engañar, son realmente unos idiotas."