ESPIES AMB BARRETINA?


Tenim als cagamandúrries del Parlament Català esvalotats amb la denúncia d'Albert Rivera de que el Govern de laq Generalitat estaria preparant un CNI CATALÀ: (Serveis secrets) La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, ha advertit aquest dijous, que si es confirmés l'existència d'una agència d'espionatge catalana el govern central presentaria un recurs davant el Tribunal Constitucional. Sáenz de Santamaría ha explicat durant la roda de premsa posterior al consell de ministres que "la defensa i la seguretat nacional" són competències són exclusives de l'Estat. 

Òbviament Artur Mas ho nega, només faltaria, si són serveis secrets, no ho sap ningú, o no ha de saber ningú, només els qui convingui, a banda que suposa que aquests serveis secrets es posarien de pràctica en cas d'un futur estat independent. Tanta feina que tenen i perden el temps en foteses, com Alicia Sanchez Camacho que diu que portarà el cas als tribunals. 

Uns que afirmen, altres que ho neguen, l'ombra allargada del CNI Espanyol darrere una suposada falsificació documental, Felip Puig que calla. Tot plegat, molt soroll per no res, d'ací a quatre dies serà Nadal i es deixarà de parlar del transsumpte de l'assumpte i per suposat no s'arribarà a escatir si la informació és certa o no. 

Fa ja uns quants anys, al Parlament Britànic varen interpel·lar Margaret Tatcher (que no era ni és pas sant de la meva devoció) demanant-li explicacions sobre una acció violenta amb el resultat de dos morts, que les S.A.S. havien fet a Gibraltar d’uns presumptes militants de l‘Ira. La resposta de Margaret Tatcher fou concloent: el Govern de Sa Majestat Britànica no te serveis secrets i si en te no ho sap, puig són secrets. I aquí, es va acabar la interpel·lació parlamentaria. L'obvietat de l'assumpte doncs, és òbviament obvia.
Comparteix:  

Comentaris


 1. La verdad es que parece un chiste.

  ResponElimina
 2. Si no fuera porque hay mucha pasta detrás. A mi me extraña que el Rivera presentase documentos con el membrete de la Generalitat, porque si son secretos, no me jodas, no pondrás el remite ¡.
  Y de seguro hay algo, porque sabes que te vigilan, los de allí y los de aquí, pero me cuesta creer esto de un CNI catalán. En fin..

  ResponElimina
 3. ESO PARECE TEMUJIN, UN CHISTE DE MAL GUSTO.

  ResponElimina
 4. Miquel, diuen els de CDC que l'ha preparat el CNI Espanyol. Tambè parlen d'un hacker que havien despatxat els de CDC, que ha volgut venjar-se. NO EN TRAUREM PAS L'ENTRALLAT.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada