UN 'CRACK' DE 20 MESOS


Bryce Bites, podria ser un nen qualsevol de 20 mesos, però no ho és, Bryce Bites, de 20 mesos ha estat fitxat pel club de futbol Racing Boxberg, de la quarta categoria provincial de Bèlgica, que l'ha inscrit en les seves categories inferiors al comprovar la seva prematura habilitat amb la pilota, segons recullen mitjans belgues.
La notícia si no fos perquè està 'contrastada' semblaria digna del dia dels innocents, però no és cap innocentada, simplement entra dins d'aquesta bogeria i mercadeig del món del futbol. Molts pares es pensen que tenen un nou Leo Messi a casa i ja es freguen les mans pensant en els ingressos, i no veuen o no volen veure, que el 95% dels nens que de menuts destaquen tocant la pilota no arriben a jugar mai a primera divisió.
Els nens han de jugar a futbol o a qualsevol altre esport que els abelleixi, però han de fer això, jugar i gaudir, car si no el que fan a banda de robar-els-hi la infantesa és frustrar-los a ells en la majoria dels casos i frustrar-se els seus pares.

Recordeu el cas de l'exjugador del Barça 'Nano', anava per figura, tres o quatre equips de la Premier se'l disputaven, amb divuit anys guanyava ja molts diners al Barça i tenia un esportiu luxós.... després de passar sense pena ni glòria per diversos equips, va acabar al Numància. Ara hi ha el cas de 'Espinosa' de 17 anys del Barça B que no vol renovar i sembla anirà a la Premier, a veure on acaba.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Pienso que hay muchas promesas que se han quedado en eso...Tiempo al tiempo.

  ResponElimina
 2. Estoy hasta el gorro de los papas y sus hijos futboleros, como deporte esta bien, pero inculcar ese adoctrinamiento hacia un club, me parece una tontería como un campanario. Veo los partidos de fútbol del equipo de mi pueblo y algunas veces me dan ganas de soltarle un bofetón a algunos padres.
  Y sobre fichar a un niño de dos años, mal por el que lo ficha, pero los padres...

  ResponElimina
 3. si algo hay terrible Temujin, es ir a ver un partido de fútbol de niños, no por los niños, sinó por el comportamiento de la mayoría de padres.... y madres.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada