ESTIMO LA CONSTITUCIÓ"La veu de la telepantalla encara estava vessant informació sobre consultes, Bárcenas, Millet, Eres andaluses i altres, però la cridòria exterior s'havia reduït una mica. Els cambrers havien tornat a la feina. Un d'ells va acostar-se-li amb una ampolla de ginebra. Pera, assegut enmig d'un somni de benaurança, ni s'hi va fixar que li estaven omplint de nou el got. Ja no corria ni cridava entusiasmat. Havia tornat al Ministeri de l'Amor, l'hi havien perdonat tot i tenia l'ànima blanca com la neu. Era al banc dels acusats, ho confessava tot i implicaba tothom. Més tard estava caminant per un corredor revestit de rajola blanca, tenia la sensació de caminar sota els raigs del sol, amb un guardia armat darrere seu. La bala tant de temps esperada li entrava pel cervell.
Va aixecar la mirada cap a aquell rostre enorme. Li havia costat quaranta anys d'aprendre quina mena de somriure s'amagava darrera el bigoti fosc. Quin malentés tan cruel i innecessari!. Quin exili tan tossut com obstinat, lluny del pit amorós!. Dues llàgrimes perfumades de ginebra van rajar-li a banda i banda del nas. Però ara ja estava tot bé, tot era correcte, la lluita havia acabat. Havia obtingut la victoria sobre ell mateix. Estimava la Constitució"

"Pere Navarro, 1 de desembre 2013" - Que els déus el perdonin, jo ja l'he perdonat....
Comparteix:  

Comentaris

 1. Van como cagallón por sequia....dando tumbos ¡

  ResponElimina
 2. Parlant de constitucions... a mi m'agradaria saber quina constitució catalana tenen prevista els nostres estimats diputats de la dreta independentista. Suposo que no deuen ser tan idiotes de demanar-me que voti per la independència sense saber quina constitució proposen per al seu nou estat.
  Jo de moment encara penso com en Pere que "virgencita, que me quede como estoy".

  ResponElimina
 3. Ya tenemos nuevo termino: Estado Federal Social, lo dijo este señor...
  Habra que sumarle a Crecimiento negativo y esas cosas, que dicen los que nunca aportan nada.

  ResponElimina
 4. Lluís, la constitució la redactaran els de la Trinca.

  ResponElimina
 5. cagonlaleche, que me lío yo con tanto eufemismo sofisticao Temujin.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada