Una estudiant italiana de 20 anys ha estat acusada d'abús sexual per un agent de la Policia del país transalpí després que li donés un petó al casc, tal com mostra una fotografia recollida per l'agència AFP. L'agent ha denunciat Nina De Chiffre, que així es diu la jove, després d'aquest succés ocorregut durant una manifestació, segons indica el Huffington Post. La policia italiana dóna suport al seu agent (com no) i aclareix que l'actitud de Nina no es pot tolerar.

"Si el policia l'hagués besat, hauria esclatat la tercera guerra mundial", diuen les autoritats italianes.

Sort que no la va besar, pel que al final haurem de donar-li les gràcies a l'agent assetjat per no desencadenar tan magne conflicte. Per la seva banda, Nina, lluny d'apaivagar la situació, va declarar que li agradaria "penjar a tots aquests porcs fastigosos". Vés amb compte Nina, a veure si al final esclata la Tercera Guerra Mundial. Esperem també que l'agent s'hagi recuperat ja d'aquest intolerable abús sexual, i que no li quedin seqüeles.

Té sort Nina, de no haver comés aquest acte terrorista a Espanya, car amb la nova llei de 'seguretat ciutadana' igual li queien 600.000 euros de multa. Estic segur que aquest ens rar i ranci que és el Ministre d'Interior deu estar esgarrifat davant aquesta noticia. Com es pot besar la visera del casc d'un policía? Verge de la vera creu, quina ignominia!, deu pensar ja l'ínclit Fernández Díaz en restaurar la cadena perpètua (temps al temps)

I tot perqué una noia va deixar un petó a la visera del casc d'un policia (no persona) perquè és sabut, o la gent hauria de sabe-ho, que quan a algú se li posa un casc al cap, un uniforme i se l'arma, deixa de ser una persona i no és més que un repugnant agent represiu i lesiu per la ciutadania.


Que els hi hauria passat als qui possaven clavells a les puntes dels fusells dels soldats a Portugal amb la legislació actual?, no puc ni imaginar-ho, i en canvi és una d'aquelles imatges d'una poesia enorme que la dreta carlista-franquista d'aquest país és incapaç d'imaginar, la mateixa dreta que no va votar la constitució i ara la branda com una eina sacrosanta, els mateixos que són els més nacionalistes de tots i ni tan sols ho saben.

Caldria fer cas a Nina, la noia del petó a la visera de l'objecte armat amb casc i uniforme i "penjar a tots aquests porcs fastigosos"-. No sé si tindrem prous cordes.