SAVATER ENYORA A GOEBBELS


El filòsof Fernando Savater va ser un dels analistes sobre el procés sobiranista del programa de referència informatiu de la televisó pública espanyola, Informe Semanal. En el reportatge emès dissabte titulat “La consulta sobiranista” , Savater assegura que “la manipulació que hi ha hagut avui i els darrers anys a Catalunya és sorprenent, jo crec que des que va morir l'enyorat Goebbels mai no s'ha mentit tant a Europa com s'ha mentit a Catalunya els darrers anys”. De tota manera, el filòsof es mostra confiat perquè com assegurava Abraham Lincoln “pots enganyar a tothom durant algun temps; fins i tot pots enganyar a algunes persones durant tot el temps; però no pots enganyar a tothom tot el temps. “Poc a poc s'haurà de dir la veritat i la gent reaccionarà amb lògica i civisme”, sentencia Savater. Fixeu-vos que a Savater el traeix el subconscient i diu 'l'enyorat Goebbels', clar, l'enyora perquè ell, empra el mateix sistema d'intoxicació sistemàtic i persistent del Seu enyorat Goebbels.
La obssessió d'aquest filòsog bocamoll i 'gaga' vers Catalunya ve de lluny, ja parlava d'ell a l'any 2007, en aquest cas per l'assumpte de Navarra, i el món abertzale. I és que aquest senyor no està bé, no sé si es degut a excessos etílics o a alguna malformació peró necesita urgentment un psiquiatra, i deixar de citar a Lincoln, la seva aseveració és gira contra seu. A més a més de bocamoll, idiota.5 comentaris:

 1. Després de guanyar el Premi Planeta el dia 17 d'octubre de 2008 va dir dues coses:
  "M'agradaria tenir diners per viure com un pobre" i "Agrair al Senyor per poder signar el "Manifiesto por una lengua comun".
  Si ja era un "filòsof" fastigosament repel·lent imagina't a partir de llavors.

  ResponElimina
 2. Josep, podriem dir que ha evolucionat a pitjor.

  ResponElimina
 3. "CON FRABCO VIVIAMOS MEJOR"......
  "L¡ABUNDANCIA DEL CORT,SURT PER LA BOCA"......

  ResponElimina
 4. Informe Semanal para mi un ejemplo de programa de televisión pública, se lo han cargado esta tropa, le han cambiado la hora y le han retirado la imparcialidad. Es increíble lo que se puede hacer con una televisión al gusto de "régimen" y no hablo solo de la española, que aquí el que no manipula es porque no puede.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.