PER SI DE CAS


Des que Nardin va deixar el Ciber i la seva feina i va tornar al Marroc, m'he quedat sense l'informàtic de capçalera. Diu Nardin que allí hi ha més oportunitats que aquí, i amb la seva marxa no tinc l'agilitat de reparació i manteniment que ell m'oferia. Ho dic, perquè qui em va 'reparar' l'ordinador ahir em sembla no hi entén massa. No em va cobrar res - és cert - però en arribar a casa em vaig adonar que segueix tenint el mateix problema que tenia. O sia quer avui li tornaré a deixar. Nardin representa la figura cada vegada més en desús del 'manetes' una espècia de MacGiver que igual t'arregla l'ordinador, que la tele op la rentadora. Ja no queden gairebé manetes, ara només hi ha canviadors de peces. I es nota. Per si de cas doncs, Bon any nou a tots.

9 comentaris:

 1. A mi me lo arregla el vecinito de arriba, el del quinto. El prenda tiene unas manos de oro, pero veo que pronto marchará de casa, porque aquí no encuentra nada y ahora hace de vendedor de no se que cosas..
  También temo que se vaya, pero es un temor egoísta, dentro de mi lo deseo porque con el panorama de comemierdas que tenemos como políticos en lineas generales, a estos jóvenes no se les puede prometer nada.
  Que tengas un buen año , muy buen año ¡¡
  salut

  ResponElimina
 2. Francesc, abans de res desitjar-te un bon any. Que tinguis salut i riqueses les justes!!
  Això que dieu que ara hi ha canviadors de peces i no gent que sàpiga del per què d'una avaria ja fa anys que existeix. Podria dir-te més d'una empresa de la teva ciutat, però em conformo en explicar-te una de Sant Fruitós, al costat de Manresa. Construeixen "coses" electròniques per a la Toyota. Els electricistes de manteniment porten un llibre que tot són claus. (no de paret)
  Una cosa així: "averia, 2763g, canviar placa7"
  "avaria 4923, canviar plaques 54 i 76.
  I van tot el dia amb el llibre sota el braç.
  Diuen els caps japonesos que és per no perdre el temps. Potser tinguin raó. A vegades en les avaries d'un robot no estàs cinc minuts.
  Hi ha dos dies a l'any de "portes obertes" val la pena veure amb la tecnologia que treballen.
  Per cert, les de la teva ciutat que les conec molt més, passa igual.
  I que consti que jo me trancat las banyes molts cops, i durant molts anys amb la meva feina. Havent estudiat bastant.
  Bon any!!

  ResponElimina
 3. Buf, que no sigui res sense el teu informàtic de confiança. Bon any

  ResponElimina
 4. Ya están despareciendo "los manitas". Ellos trataban de los aparatos con cariño. Ahora como en todo parece que estamos rodeados de robots.
  Feliz Año a todos!!! A ti Feliz feliz!! jajaja.

  ResponElimina
 5. Miquel, un veí així no l'has de deixar que marxi, és una joia.

  ResponElimina
 6. Josep, vaig visitar la Toyota de Palau Solità on hi fabricàven o fabriquen encara motos i quads. Tot molt maco, net, polit i endreçat, però a la mínima avaria, a canviar la peça.
  Deien fa un temps a Rac1 que a la Xina cada vegada hi ha més i més robots a les fàbriques, i això és pèrdua de llocs de treball.

  ResponElimina
 7. ya lo ves Isabel, rodeados de robots.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.