L'ANY DELS PRODIGIS

Són les set del matí del dia 1 de gener de 2014, escric en una tauleta que m'ha deixat el meu gendre. 
Aquest 2014 que ha començat quiet i assossegat com tots els seus predecesors, es veu ha de ser l'any dels prodigis, on han de passar moltes coses importants, coses que han de passar, però que segurament no passaràn. La consulta per un costat que ho té molt magre, i la recuperació económica que ens vol vendre Rajoy que afirma haver vist la llum. Ja veig a centenars, a milers de ciutadans trobant feina, comprant, consumint com bojos, ja veig als catalans votant per un si per un no o per un si,si. Ja veig que haurè d'anar a l'oculista. Ja veig que res d'això es produïra aquest 2014, que comença castrat des del primer dia. Fa fins i tot un no sé què desitjar un bon any nou, potser perqué el primer dia ja és vell, i amb tots els vicis i mancances d'anys anteriors acumulades. 
Caldrà estar amatents a la revisió de la tarifa de la llum a l'abril, m'hi jugo un pèsol que s'apujarà un altre 2 i escaix per cent, i així el tercer i el quart trimestre, per acabar l'any amb una apujada del 8 o 9%, molt a la vora de l'11% quen pretenien apujar de cop.
Serà tot un detall per part del Sr. Ministre d'Industria, Energia i Turisme, a qui crec li hauriem d'agraïr com es mereix.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Vinga, ánims ¡¡¡ s´arreglará el teu ordenata ...
  La salut, Francesc, és l´important, tan debó tot funcione per a tu aquet any ¡¡¡
  Salut

  ResponElimina
 2. Francesc, bon any. Estàs jugant amb avantatge. I tant que pujarà entre un 11 i un 12%.
  Salutacions!!

  ResponElimina
 3. Miquel, la salud en principi va bé, i de fet encara que sigui un tópic, és possiblement el més important.

  ResponElimina
 4. josep: haurem de tornar al braser o a les llums de carburo. Entre unes coses i les altres, cada vegada anem més enrere.

  ResponElimina
 5. Francesc, el mundo no cambia en 24 horas y el que idiota, corrupto y vago el año pasado lo sera este y seguramente habrá algún contagio.
  La luz, siento decirtelo, subira este año algo más del 15% y estoy dispuesto a jugarme una buena comida con quien quiera apostar. Sigo bastante el tema, es más te voy a decir más, sobre mayo o junio habrá una pequeña bajada que sera anunciada a bombo y platillo y con eso ocultaran la subida anual progresiva y continua, pero no es problema mientras nos digan lo que somos (españoles, catalanes o gilipollas). El SMI se estanca y nadie dice nada, ni izquierda, ni derecha, están de vacaciones (ya sabes, esto de ser diputado estresa que te cagas).

  ResponElimina
 6. Coño Enero en catalán se dice Gener...Un saludo.

  ResponElimina
 7. Paues eso Temujin, tendremosn ue volver aln brasero, ah! Y AL VODKA que va bién para combatir el frio.

  ResponElimina
 8. Siempre se ha dicho así, Gener, cogemos la o última de enero la arreglamos un poquito, la ponemos delante y ya dice Gener en vez de ENERO.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada