QATAR AIRWAYS, O UNA PUBLICITAT INDIGNA


Ahir a la nit el Barça va jugar i guanyar 1 a 4 al camp del Cartagena en l'encontre corresponent a l'anada de la Copa del rei. Duia la segona equipació, la de les quatre barres, que és veu s'ha venut molt i agrada doncs a la gent en general. A mi no m'agrada, de samarreta del Barça només n'hi hauria d'haver una, que és la blau-grana. L'any passat portaven la del 'calipo' i sembla que la temporada vinent duran altre cop de la de color taronja.
Però hi ha una altra cosa que no m'agrada de cap de les tres samarretes, i és la publicitat que duen a la part del pit,  abans Qatar foundation i ara ja Qatar airways. Segons informa Amnistia Internacional, Qatar, on els immigrants són gairebé el 80%, i més ara que estan preparant el seu absurd Mundial de futbol, és un règim dictatorial, o la majoria de la població viuen com esclaus, amb jornades laborals de més de dotze hores tots els dies de la setmana.
Aquesta monarquia, com altres del Golf, han escollit el patrocini a l’esport com un forma de netejar la seva imatge i homologar-se internacionalment. El FC Barcelona és per a ells l'instrument ideal. Es veu que al Sr.Rosell com les condicions econòmiques de l'aportació Qatarí són importants pel club, els escrúpols i l'ètica se'ls passa hipòcritament pel folre. 

Dit això que Rosell va intentar vestir d'una altra cosa, aquesta samarreta no pot representar la bandera de Catalunya, a no ser que Qatar, en un futur, quan siguem independents vulgui patrocinar-nos com a nou país d'Europa..... aleshores en podríem parlar i si aportaven molts dinerons potser també faríem veure que Qatar és un país molt bonic, democràtic i de llibertats, que és com el veu o ens el vol fer veure el Sr. Rosell.

6 comentaris:

 1. Si algun dia Catalunya és independent i està en mans d'aquesta gent que ens governa, el logo de Quatar el posaran enlloc de l'estrelleta de la bandera.
  Jo abans no comprenia com el Barça podia dur aquest logo a la samarreta, ara ja ho entenc tot.
  T'enganxo una curiositat del Sandro:
  http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2013/11/quina-operacio-estan-tramant-xavier-trias-i-sandro-rosell-38505.php

  ResponElimina
 2. ens podriem dir QATARLUNYA, i fins i tot tindriem airlines pròpies, que sempre queda bé.

  ResponElimina
 3. més que política, la puta pela Miquel....

  ResponElimina
 4. Siempre pensando mal, que si el dinero y que si la política. Con perdón, no os enteráis, es por apoyar al fútbol de niños en los barrios marginales de emigrantes. Imagino que allí se reunirán con su Majestad, que también tiene amistades con mucha gente de estos países tan democráticos y ejemplares, queremos tanto a la democracia...Coño que se me cae una lagrimilla de emoción..

  ResponElimina
 5. es que somos muy mal pensados Temujin, pero tu nos has enseñado el camino de la verdad, gracias a ti hemos visto la luz de esos niños de barrios marginales jugando a pelota con Juancar.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.