SEMBLA SER ...


Sembla ser que la Infanta Cristina no serà imputada atès Hisenda ha decidit donar per bones unes factures que sembla clar són falses, i en no arribar als 120.000€ foscos de frau, per dir-ho d'alguna manera, no serà imputada.
Sembla que a l'expresident de la Diputació de Castelló, l'han condemnat a 4 anys de presó, i l'home diu que està content, perquè és innocent de la resta de delictes dels que se l'acusaba, i que el frau fiscal que ha comès és poca cosa, i com pensa recòrrer encara se'n sortirà molt més bé (aixó últim no ho diu pero ho pensa). Al Sr. Fabra l'han enxampat pel mateix delicte que al gànster Al Capone, per frau fiscal, lo qual no deixa de ser curiós.
Sembla ser que Millet i Montull continuaràn en llibertat sense trepitjar la presó i al pas que va la seva causa, no la trepitjaràn mai.
Sembla ser, i, o molt m'equivoco, pero el cas Gürtel acabarà en no res, com el cas del Prestige i altres anteriors, i fins i tot Jaume Matas se'n sortirà del seu atzucac, encara que aquest ho té més complicat.
Sembla ser que no es podrà aclarir la causa real de la mort de Juan Andrés Benitez, que poden ser varies les causes de la seva mort, o sigui que, no sabrem mai de que va morir realment i fins am quin punt la causa varen ser els cops que li varen donar els Mossos d'Esquadra.
Sembla ser que ens estàn prenent el pel els senyors de la Justicia i com diria Mohamed Jordi, se'ns estàn pìxant a la boca mentre nosaltres bevem a galet.

6 Comentaris

Més recent Anterior