UNA BODA I UN FUNERAL


Hi ha hagut poc cinisme i molta hipocresia davant la mort de Nelson Mandela, aquí gairebé tothom s'ha apuntat a la lloança plena de tòpics, aspecte que de fet és bastant freqüent quan mor algú molt conegut. Desmesurat en les seves manifestacions Barack Obama i desafortunat el premier txec Jiri Rusnok que en deixar-se el micro obert va exclamar:"Collons, tio, i ara a més s'ha mort Mandela. No tinc gens de ganes d'anar-hi"; va ser sincer, o sia cínic, perquè el cinisme és dir el que es pensa, o sia el contrari de la hipocresia que és voler quedar bé i fer el paripé d'anar a Sud-àfrica al funeral aparentant en molts casos una condolença purament hipòcrita. 
Em pregunto quants dels dirigents que aniran commocionats al seu funeral s’han molestat a comprendre el seu missatge i a seguir el seu exemple en favor de la democràcia i dels drets humans. No cal que assisteixin als funerals, que simulin estar profundament commocionats, ni que facin declaracions de condol tòpiques o que interpretin el paper del dirigent commogut i humà. 

Com hipòcrita és la crítica d'ICV sobre el casament de la neboda de la família Mittal celebrat a Barcelona aquest cap de setmana, sobretot quan es queixen que es tanqués l'MNAC, que és un espai públic, per celebrar la festa, el mateix museu que per cert, formant part ICV del Tripartit, també es va tancar al públic per una actuació especial organitzada per una entitat bancaria - amb 300 convidats -..... dels Rolling Stones....., potser perquè els Stones són molt progres, i aquí els d'ICV els hi va semblar bé, o almenys no es varen queixar.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Touche ¡¡¡ Me cago en los IU del Audi progre...

  ResponElimina
 2. El cas del casament hindú a Barcelona ja ha passat a augmentar la llista d'imbecilitats i baixeses degudes a l'alcalde Trias, després de posar-li la samarreta del Barça a l'estàtua de Colom. Els de CiU ho tenen clar: quan un client entra a la teva botiga tot val mentre es deixi uns euros, fins i tot que t'insulti o que es tiri la teva senyora. En fi, ja s'ho faran els de Barceona si voten un pobre ximple com el Trias.
  D'altra banda entenc que aprofitis l'ocasió per disparar contra ICV, però a mi em fa patir una mica la tendència a dir que tots els partits i tots els polítics són iguals, perquè no ho són.
  Posats a mirar, podríem parlar d'ERC, que ha ajudat tant a l'Hereu com al Trias, a Maragall com a Montilla com a Pujol com a Mas.
  Si et mires qui aprova els pressupostos del Trias veuràs que hi ha un curiós tripartit a BCN: CiU, ERC i PP. Sempre voten junts. I la Diputació la governen ells tres.

  ResponElimina
 3. I si vols un dia t'explico curiositats d'un altre ajuntament curiós, el d'Esparreguera. Hi ha coses molt interessants entre CiU i ERC, i uns independents escindits del PP, tots juntets per fer fora ICV.

  ResponElimina
 4. Mandela es un referente bueno, ocurre que hoy le entierran, empezaran a vender camisetas y discos, su imagen se venderá y su mensaje se perderá. Estamos en la era del mercado y todo se compra y se vende, es más incluso algunas veces se vende sin comprar, que ahí esta el negocio.

  ResponElimina
 5. La crisis es grande cuanto no habrá pagado esa familia india para hacer la boda en un Museo.
  Espero que el novio no haya entrado en el salon con el caballo. Bueno, si es asi le habrán puesto un pañal seguro no?????

  Esta noticia si que es una absurdidad!!!!!!!

  ResponElimina
 6. Lluis, caixa cobri, 205 mil euros a ingressat el MNAC, i els hotelers i botiguers no vegis, i com som un pais manat per botiguers, doncs mira, a tots els hi va bé, i possiblement sia així.

  ResponElimina
 7. a Esparreguera no és on hi ha la Montse d' un tel als ulls?. No se de que va, però ja saps que la política porta a estranys companys al llit.

  ResponElimina
 8. sera como Bob Marley o el Che, Temujin, he leído en Reuters que una de sus hijas comercializará su nombre con un cava y vinos.

  ResponElimina
 9. Isabel, parece que el Sr. Mittal és muy rico, aunque también decien ayer que tiene una empresa en Valencia que ha presentado una ERO. O sea, gente a la calle.

  ResponElimina
 10. Y la causa para el despido debe ser económica. Esta gentuza goza con la cara de los ciudadanos y aun les dejan festejar una boda en un museo.
  Solo falta decir que la comida que queda de la fiesta la van distribuir a los necesitados.


  Sabes lo que me acordé de una comida tipica de Venezuela que se llaman hallacas y que ahora es tradicion comerlas en Navidad. Se pone hojas del platanero en cruz y ahí se echa como un poco de polenta para servir de base y se rellena con todo lo que guste, un poco de carne guisada,pollo, un poco de chorizo, pimentón etc. se ata y se lleva a hervir un poco en una olla. Me contaron que en el tiempo de los españoles los señores se embardunaban con todo lo que era bueno y después de terminar la comida llegaban los indios que estaban escondidos por allí con las ramas del platanero en la mano y iban cogiendo los restos para alimentarse.

  ResponElimina
 11. supongo que la ERO es por cuestiones técnicas que deben decir, cosas del mercado, la rentabilidad de las empresas y todo eso.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada