El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, és un home de fe i creu que des del cel ens estan ajudant. El polític del PP s'ha mostrat convençut que Santa Teresa de Jesús estarà sent "intercessora" per a Espanya "en aquests temps durs" que està travessant el país i ha animat a apropar-se a l'obra literària, mística i extens treball que va realitzar la religiosa durant els seus prolixos anys de vida.

"Santa Teresa parlava d'temps durs" a afirmat, i estic segur que a hores d'ara estarà sent una important intercessora per a Espanya en aquests temps també durs que està travessant", ha dit el ministre després de recordar l'important paper que ha jugat Santa Teresa a la història de l'Església catòlica.

Fernández Días, hauria de plegar ja, o ser cessat, un Ministre no pot dir bestieses com aquesta, perquè, o s'ha begut l'enteniment o potser alguna una altra cosa. A més, Santa Teresa de Jesús no se jo si seria el millor ejemple, en ser una persona que es movia entre la mistica i l'orgasme i ara que ja no és entre nosaltres, deu estar enfeinada amb el seu Senyor i no crec es preocupi gens ni mica per Espanya, entre altres qüestions, perquè d'ella en resten amb sort quatre ossos i prou.

No es podria dir que és patrimoni només dels ministres del Pp la fe religiosa amb les Santes o Mares de Déu, però tenen bastant tirada en aquest assumpte. Recordeu la Ministra (això si que és un misteri i no el de la Santíssima Trinitat) deia, la Ministra Fàtima Báñez i la seva Verge del Rocío, que havia d'arreglar l'atur.

Com deia no és només patrimoni de la dreta, l'exconseller Baltasar també es va encomanar a la Moreneta quan teníem sequera, una sequera que ens deien en aquells temps que seria ja crònica i ara, i fa ja temps, ens sobra aigua pels descosits, i això que les canonades en perden molta.

Resumint, el Sr. Fernández Díaz, o se'n fot en fer aquestes declaracions, o ens vol prendre el pèl, o simplement ha tingut un rampell místic, no sé si amb orgasme o sense, que amb la cara que té, no l'hi se veure.