A PARIS EN TRICICLE


Elpidio José Silva: "El 'cas Bárcenas' és com anar a París en tricicle, no arribarà a res". El jutge defenestrat ha publicat un llibre 'la justícia desnonada. L'entrevisten al HuffPost, encara que el que no deixa de ser curiós és que el Sr Elpidio José Silva vomiti la corrupció de la justícia espanyola, ara que l'han apartat d'ella, ja que mentre vivia d'ella o costa d'ella, calladet que estava. Sona més a rebequeria aquest llibre que a ganes autèntiques d'explicar la veritat, entre altres coses perquè en el fons no ens explica res que no sabéssim o intuíssim, com que el cas Bárcenas acabarà en res, o sigui en foc d'encenalls. 


"Sobre les 20:00 decreto l'ingrés de Blesa en un centre penitenciari. No m'ho esperava. La declaració de l'imputat no va llançar la menor explicació consistent sobre la compra del Banc de Miami. Em vaig veure obligat a empresonar-lo. És el relat de la decisió que li va canviar la vida. El jutge que va ficar a la presó al banquer per la seva mala gestió, va acabar sent jutjat." 


El magistrat Elpidio José Silva (Granada,1959) es troba ara suspès cautelarment per suposada prevaricació en l'empresonament de l'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa. "En el seu llibre La justícia desnonada (Editorial Península), Silva realitza un retrat demolidor del poder judicial, amb el 'cas Blesa' i 'Banc de Miami' de fons. Una Justícia on la Fiscalia es posa del costat de la defensa i el Consell General del Poder Judicial assetja als jutges en lloc d'emparar-los, plena de funcionaris ineficients en jutjats grisos on s'acumulen els casos sense resoldre. O veieu! res que no sabéssim.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Es cierto, nada que no sepamos, pero no deja de ser triste.
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. i espera't Miquel el següent serà Ruz, encara que com està fent mèrits amb el tema Barça, potser se n'escapoleixi. I el Jutge Castro, el de la Infanta, també ha begut oli. Quelcom li trobaràn, i simó s'ho inventaràn, que aquests no tenen manies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada