Malgrat les retallades, Catalunya té un bon sistema de sanitat, millorable com tot, pero eficient, ho he pogut comprovar últimament en la intervenció que em varen practicar a finals de l'any passat, o la setmana passada en ingresar el meu pare a urgències. 

De la mateixa manera doncs que la Sanitat Catalana amb tots els problemes que pugui tenir, funciona, sobretot per la col·laboració i entrega del seu personal, a TV3 està passant alguna cosa que se m'escapa. Haig de confessar que no veig TV3 simplement perquè en no tenir TDT la única manera de veure-la és a traves d'internet, i no és precisament molt gratificant fer-ho. 

TV3 és una bona televisió pública, que fa bons programes i òbviament no es objectiva a l'hora d'informar de questions que afectin al Govern de torn, como totes les televisions estatals, une més que altres. La mateixa BBC que seria l'exemple d'una TV estatal objectiva té també les seves llacunes informatives.

No sé que està passant a TV3 perquè malgrat ser la millor, estigui patint una campanya de desprestigi sense precedents en cap institució pública. I que aquesta campanya estigui basada exclusivament en els salaris dels treballadors? Des que, fa dos anys, un altre mitjà de la competència va publicar que la mitjana de sou d'un treballador de TV3 era de 62.000 euros, tota la polèmica ha girat al voltant d'aquest tema. Per suposat, la xifra no és certa, però no hi perdem més temps perquè el mal està fet i no l'apaivagarem encara que tota la plantilla acabi sent mileurista, expliquen a nacio digital.

Desestabilitzar TV3 és matar la gallina dels ous, entre altres raons, perquè no hi ha alternativa. La resta de la competència ha tingut la seva oportunitat, abans i durant la crisi s'hi ha abocat tots els diners possibles, i ni així han pogut fer-li ombra. L'estratègia de la privada ha fracassat. I  no sé jo si necessàriament són les Televisions privades les qui assetjen TV3, potser és una deducció massa simplista, i en el rerefons hi hagi una campanya política orquestrada des del centre, per carregar-se-la com va passar amb la Televisió Valenciana i la Balear. Crec que no vaig massa errat si dic que el mal pot ser que vingui d'Almansa.