El reportatge del cas Palace de Jordi Évole no ens hauria d'haver sorprès, de fet sempre tens el dubte permanent de quina informació estàs rebent, si és a l'instant (pot ser en diferit) i si t'has de creure l'informador. La sensació és que rere aquesta intoxicació, aquesta saturació de notícies, sabem el que volen o els interessa que sapiguem i poca cosa més. No cal per això deixar de ser creduls o fins i tot una mica càndids, a vegades fins i tot ens deixen saber la veritat d'alguna cosa.
Orwell ja ens havia avisat....Winston, es dedicava a rectificar les noticies segons convenia.
"Winston Smith viu al Londres d'un virtual 1984, en un món dividit en tres superpotències: Euràsia, Àsia Oriental i Oceania, on imperen, respectivament, el neobolchevismo, la "adoració de la mort" i el INGSOC, acrònim anglo per "socialisme anglès ". El sistema es basa principalment en quatre ministeris:
Els ministeris són els següents: 

El Ministeri de l'Amor s'ocupa dels càstigs i la tortura com vol, ja que a Oceania no hi ha lleis escrites per no caure en contradiccions.- 

El Ministeri de la Pau s'encarrega d'assumptes relacionats amb la guerra i amb fer que aquesta sigui permanent.- 

El Ministeri de l'Abundància, encarregat dels assumptes relacionats amb l'economia i d'aconseguir que la gent visqui sempre a la vora de la subsistència.- 

El Ministeri de la Veritat, on treballa Winston es dedica a reescriure la història, perquè les prediccions del Gran Germà coincideixin amb la realitat, a través del falsejament a posteriori de les prediccions en els mitjans de comunicació."