DE COM ES PERDEN LES TRADICIONSEl número dos de CiU a Madrid, Pere Macías, ha regalat una botifarra catalana al president espanyol, Mariano Rajoy. El gest "simbòlic" de Macias es va poder veure ahir al matí durant la segona sessió del debat del “estado de la Nación” celebrat al congrés de diputats de Madrid. Macias ha aprofitat per promoure el producte: "A la Soraya li he explicat la singularitat de la botifarra dolça". Semblava interessada la Sra Soraya per un producte tan nostrat com és la botifarra, mentre Rajoy posava la cara d'estaquirot habitual.En Pere Macias però, va perdre ahir (encara hi és a temps avui) l'oportunitat de regalar-li una botifarra d'ou, ja que avui és 'dijous gras'; de fet en podia haver dut unes quantes així com truites de mongeta i botifarra i celebrar al Parlament l'antiga tradició del berenar del dijous gras.

De la mateixa manera que a les fàbriques es parava la producció per berenar els treballadors i els amos, seria un espectacle molt bonic veure a tot el Parlament Espanyol aturat (com ja ho estan gairebé sempre) berenant, fent el traguet i compartint-ho tot amb bonhomia i bon rotllo.

Però això no succeirà, aquesta tropa ha oblidat les tradicions i nosaltres també.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Perder el tiempo....perder el tiempo...

  ResponElimina
 2. Genial, Francesc, molt bo!!
  Només calia afegix que la festa la podrien fotre al bar, que el vi, i la cervesa no costa gaire, i els licors igual.

  ResponElimina
 3. Els en sobra de temps a aquesta patoleia, Miquel.

  ResponElimina
 4. no els costa ni cinc, Josep, paguem els cornuts, o sia, nosaltres.

  ResponElimina
 5. El jueves lardero lo celebraba cuando estudie en Soria (Pura cabeza de Extremadura)...

  ResponElimina
 6. Que confusion en tu blog a causa del video de las noticias. Porque no le sacas el sonido? Ahora estoy oyendo 3xlas noticias al mismo tiempo mientras estoy escribiendo el coment.

  Ah! por señal por si te olvidaste hoy es mi cumple!

  ResponElimina
 7. creo se celebra en toda España, Temujin.

  ResponElimina
 8. Eso del video endirecto ya me lo comentó Temujin. Yo, como le tengo quitado el sonido no lo oigo, me pasa en el tuyo igual (y no es un reproche) si no me gusta la música,la quito y ya está.

  ResponElimina
 9. no entré en el feisbuc, por eso no te felicité, aunque tarde..

  MUCHAS FELICIDADES!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada