La Marxa de la Dignitat de  dissabte va acabar amb aldarulls a la plaça Colón de Madrid. Almenys 24 persones, tres d'elles menors, van ser detingudes acusades d'atemptat i resistència a l'autoritat. Segons el Samur, els incidents també varen deixar més d'una vuitantena de persones ferides, entre elles una cinquantena de policies i una trentena de persones que participaven en la marxa. Quatre dels policies ferits van haver de ser hospitalitzats, dos amb commoció cerebral. La Marxa de la Dignitat va aplegar centenars de milers de persones, 2,5 milions segons els organitzadors. S'han manifestat en defensa de la dignitat del poble i contra les polítiques de retallades de les administracions.

Segons fonts policials grups de joves varen llançar ampolles, pedres i petards contra els agents que intentaven entrar a la plaça de Colón després de tancar el pas amb furgons policials al carrer Gènova, on està situada la seu del PP. Alguns dels participants varen muntar barricades als laterals del passeig de Recoletos amb contenidors d'escombraries i varen continuar llançant diferents objectes a la policia per fer-los retrocedir. Els antiavalots van contestar disparant pilotes de goma.

Segons ABC el portant-veu oficial del Govern, els manifestants antisistema eren uns 30 mil, o sia que ja som en el ball de xifres, i entre 2,5 milions i trenta mil hi ha molta diferència. Resumint, l'experiència em diu que és sempre el 30% de la major i el 200% de la menor, o sia els 2,5 queden reduïts a 600 mil persones (que és molta gent) i els 30 mil de l'ABC, doncs això a 600 mil.

El curiós, és que el Govern i el seu lacai l'ABC titllen d'antisistema als manifestants, quan sense adonar-se'n, sense ser-ne conscients, els antisistema són ells, i són perillosos, tan perillosos com mossèn Fernández Díaz, el ministre de l'interior, un autèntic antisistema, anti-inteligència i anti-democràtic, la qual afició favorita és mutilar immigrants a la tanca de Melilla, o disparar-els-hi bales de goma, mentre glorifica marededeus. 
Quan poses a la guineu a cuitar les gallines, passen aquestes coses. Ah! la culpa de tot és de set independentistes, menys mal que només dos eren catalans.