LA NOTICIA: Detingut un home per la mort de la seva parella a Gelida, a l'Alt Penedès. La dona, de 57 anys, va ser trobada sense vida al seu domicili. Els fets van passar dilluns a la tarda, quan agents de la comissaria de Sant Sadurní d'Anoia van rebre l'avís de la trobada d'una dona morta al seu domicili. En arribar al lloc dels fets, els investigadors van comprovar que la dona presentava signes evidents de violència. Després van detenir la seva parella com a presumpte autor dels fets. El jutge ha decretat el secret d'actuacions entorn d'aquest cas. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació.

LA NOTICIA POSTERIOR: L'home de Gelida, a l'Alt Penedès, que estava detingut des de dilluns per haver matat presumptament la seva dona ha quedat en llibertat sense càrrecs. El jutjat que instrueix el cas ha ordenat l'alliberament després que l'examen dels forenses hagi determinat que podria ser un suïcidi. El cos de la dona, que tenia 57 anys, el van trobar al seu domicili amb signes evidents de violència i en un primer moment es va pensar en un cas de violència de gènere. No hi havia denúncies prèvies per maltractaments en la parella, ni cap resolució judicial sobre aquesta qüestió. A més, des d'un primer moment els veïns i cercles pròxims de la parella van negar que l'home pogués haver matat la seva dona. 

MENTRESTANT: No es va fer cas als veïns, ni a l'alcalde de Gelida, els mitjans varen criminalitzar des de la seva incompetència d'unes redaccions plenes de becaris i pseudoperiodistes amargats, a un home innocent, un home que va passar dos dies a la presó sabent que tenia a la seva dona morta i un fill desesperat, amb la mare morta i el pare a la presó. 
No hi hauria manera de mesurar la manera de donar les noticies?, de procurar donar-les de manera més acurada?, els mitjans no són o no haurien de ser els infames informatius d'en Piqueras a Telecinco. Però així es donen les noticies, sense contrastar, sense cap mirament, empassant-se fakes sovint. 
No m'estranya, en no haver-hi ja periodistes queda un substrat que més o menys desinforma anodinament, barroerament les noticies del no res. Els de L.A. Times ja se n'han adonat i comencen a donar noticies a traves d'un robot preparat a l'ùs. Si fa no fum, ve a ser el mateix.