DEL LUXE A LA MISÈRIA

- Rafael Betoret -

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) dipositarà en contenidors de recollida de roba usada de la ciutat de València les peces que la trama Gürtel va regalar l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme Rafael Betoret, condemnat per suborn passiu en la "causa dels vestits".
Es tracta d'onze vestits, quatre americanes, dos abrics i uns pantalons que es dipositaran en contenidors de recollida de roba usada sense cap distintiu per evitar la seva possible identificació.

La decisió del tribunal no deixa de ser curiosa, del luxe desmesurat i corrupte a un contenidor de recollida de roba usada, aquest ha estat el destí dels vestits, americanes, abrics i pantalons que habia rebut el sr. Betoret. Bona paràbola, del luxe a la misèria, encara que de fet és al reves, de la misèria moral de Betoret, al luxe de tenir roba per posar-se algún rodamón.

I aixó que no sé si el Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana sap que un vestit, de fet és un traje, o com deia Francisco Camps, 'yo no traje traje' de gorra, que los pagué en B, bueno, que me los pago otro de la Gürtel, bueno,  y que, total, para cuatro trajes de nada.

Francisco Camps, no ha estat condemnat i se n'ha sortit prou bé del cas dels vestits (trajes), més que Betoret i algun altre. Menys mal que Camps no va robar un grapat de ferros, aleshores si que hauria tingut seriosos problemes amb la justicia.

4 comentaris:

 1. Esto es igual a la mafia.
  A la mafia hay que tratarla con mano dura y no de tu a tu.
  Y esto no tiene arreglo mientras no se enchironen a todos, los imputados, los presuntos, los cómplices y los ideólogos.
  Pero entonces tendríamos que hacer cárceles nuevas..no cabrían.

  ResponElimina
 2. son simples chorizos Miquel, la Mafia al menos tiene sus reglas.

  ResponElimina
 3. Potser valdria més que venguéssin els uniformes de luxe i compressin texans i samarretes

  ResponElimina
 4. semblaria el més raonable Loreto, no em veig a un pobre vestit d'Armani demanant, no en faría ni cinc de calaix.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.