Amb tal de no parlar del Barça, es tracte de parlar de qualsevol altra cosa per despistar al personal. Haig de dir que la sort o dissort d'un equip va i ve, fixeu-vos si no que vaig publicar el dia 30 d'abril del 2008, dia en que segurament haviem cagitu a la Champions o a la Copa d'aquell, i vegeu el que va venir poc temps desprès, el millor Barça de la història. 
Parlaré doncs avui, de la penúltima moda per a homes, el 'hipster'. Com hipster s'entén un home que llueix una poblada barba i el cabell llarg aparentment descuidat.Dit això, la definició de 'hipster' segons la Wiqui és: La cultura hipster o hypster és una subcultura associada en major mesura amb la música independent. Es caracteritza per una sensibilitat variada, allunyada dels corrents culturals predominants (mainstream) i afí a estils de vida alternatius. L'interès pels mitjans de comunicació inclouria pel·lícules de cinema independent, revistes com Vice i llocs oficials com Pitchfork Media.

De fet, com tota moda o corrent cultural, tendeix a uniformitzar als seus seguidors que pretenen ser diferents, i no és tot culpa de Zara. A més a més, como què no tothom té o pot tenir una barba poblada com la de la foto, la conseqüència és què els implants de barba s'han posat molt de moda en els últims mesos, ja que, segons sembla, són molts els que volen deixar-se la característica barba hipster però la natural no els creix prou. Tot plegat, pel desig d'unir-se a la moda del look hipster, que es caracteritza com ja he dit per una poblada barba.

Tot plegat, es tracte d'una moda passatgera més, i com deia fa una temporadeta Oscar Wilde: la moda deu ser una cosa molt lletja, atès s'ha de canviar cada sis mesos, el que em duu a pensar, que la beneiteria gregaria del personal ve de vell.