Cospedal acusa a Mas de crear odi, Alicia Sánchez Camacho afirma que serem espanyols pels segles dels segles; Aguirre veu propi d'un règim totalitari utilitzar la figura de Pasqual Maragall; Cotino afirma que 'el 'odio extremo' a los políticos puede llevar 'a la locura' de apretar un gatillo; José Bono, ha assegurat aquest dimarts que les fronteres "són un invent". El Ministre de l'interior insisteix en que a Catalunya hi ha crispació, i Margallo va pixant fora de test cada dos per tres. 
Com no vol que n'hi hagi davant de tanta bestiesa dita amb impunitat i tant alegrement, encara que no ho facin al twitter. Parlen de reprimir l'odi i ells l'escampen, falàcia rere falàcia, això si, sempre amb un somriure als llavis i dient que ens estimen. Ignoren que no som Joan Crawford, i no volem que ens estimin, encara que sigui mentida. I no és odi, és despreci, cansament, avorriment, fàstic, dels uns i dels altres. Deu ser que estem profundament cansats de tot i de tots.

Potser seria millor que ens deixessin en pau d'una puta vegada, i de passada permetre fer la consulta del 9-N, són tan burrus que no s'adonen que és el millor favor que es podrien fer i el pitjor que ens farien.